Slider
  • Hjem
  • Klubben
  • Medlem >
  • Venteliste

Venteliste

Oslo Golfklubb har ventelister for medlemskap

Oslo Golfklubb er ikke bare landets eldste golfklubb, men også landets mest populære. Det har resultert i en lang administrativ venteliste som alle som ønsker medlemskap i klubben kan føre seg opp på. Per august 2023 er det i overkant av 2200 personer oppført.

Hvor mange år man må vente på tilbud om medlemskap baserer seg blant annet på spilletrykket på banen, frafall av medlemmer og hvor mange aktive medlemmer klubben har. I mange år var det vanlig å ta inn 100 nye, mens det i de tre siste årene har blitt tatt inn ca. 30. Hvor lenge man må vente avgjøres også av om de som står foran på listen takker ja eller nei når tilbudet foreligger. Det er derfor vanskelig å svare noe konkret på spørsmål om hvor lenge man må vente før man får medlemskap i klubben. Takkes det nei går tilbudet videre til neste person.

Ved opptaket til 2023 har de som tilbys medlemskap stått på listen siden 2014.

På den administrative ventelisten kan alle som ønsker medlemskap føre seg opp. Oppføring medfører et årlig gebyr på p.t. kr 300,-/150,-, for henholdsvis voksen/junior. Voksne og juniorer står oppført på samme liste og i ventelistesammenheng er man junior til og med det året du fyller 18.

Årlig gebyr, eFaktura eller faktura per e-post
Ved oppføring på ventelisten mottar du en forespørsel om opprettelse av eFaktura. Denne forespørselen sendes ut med avsender Visma Autoinvoice. Dersom det ikke opprettes e-fakturaavtale innen fire dager vil faktura sendes per e-post som pdf-vedlegg. 
Ventelistegebyret faktureres deretter hvert år i februar. Det er viktig at klubben har riktig mobilnummer og e-postadresse. Disse opplysningene hentes ikke fra folkeregisteret og du er selv ansvarlig for å melde inn eventuelle endringer i mobilnummer og e-postadresse. 

Ved uteblitt betaling slettes du
Ved årsskiftet (31. desember) slettes personer som ikke har betalt årets gebyr. Personer som har blitt slettet, og som tar kontakt med klubben innen to år fra det året de ble slettet, kan settes inn igjen på den plassen man hadde da man ble tatt ut av listen mot at gebyret for de to årene betales. Tar man kontakt med klubben etter 31. desember mer enn to år etter er eneste alternativ å føre seg opp bakerst på listen igjen.

Hvordan går jeg frem for å bli oppført?
Ønsker du å bli oppført på ventelisten kan du sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvor du oppgir navn, fødselsdato, adresse og mobilnummer. 

Klikk for å lese mer om innmeldingsavgift og årskontingent.

Familieventelisten, frist for oppføring 1. november hvert år

30 prosent av det totale antall nye medlemmer styret bestemmer å ta inn hvert år skal tas fra Familieventelisten. Aktive medlemmer (ordinære aktive medlemmer, ikke samarbeidspartnere eller sponsorer) i klubben har hvert år anledning til å ønske inn ett nært familiemedlem basert på egen ansiennitet i klubben. I denne sammenheng regnes et nært familiemedlem som forelder, besteforelder, ektefelle, samboer, barn eller barnebarn. Fristen hvert år for å søke opptak på vegne av et familiemedlem er 1. november. I motsetning til den administrative ventelisten, nevnt ovenfor, slettes Familieventelisten hvert år, og de som ikke fikk sitt ønske oppfylt må sende inn ønsket på nytt året etter.

pdfKlikk for å lese mer om Familieventelisten og hvordan du går frem for å føre opp et nært familiemedlem

Kontakt oss

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189


Åpningstider

Administrasjon: 
Hverdager 08-17
Golfland:
Mand.-torsd. 09-22
Fred. 09-20
Lørd./sønd.10-20
Pro Shop:
Se menyvalg Pro Shop
Spiseriet:
Se menyvalg "Spiseriet"
Driving range:
Stengt for sesongen


Slider

Kontakt oss

Åpningstider

Følg med

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189

Hverdager 08.00-17.00
Se menyvalg "Pro Shop"

Se menyvalg "Spiseriet"

Stengt for sesongen

Mand.-torsd.: 09.00-22.00
Fredag: 09.00-20.00
Lørd./sønd.: 10.00-20.00

Administrasjon:
Pro Shop:

Spiseriet:
Driving range:
Golfland:

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider