Spiseriet/Kaféen åpen for alle
Spiseriet er åpen hele vinteren 2020/2021
Oslo Golfklubbs kafé, også kjent som Spiseriet, holder åpent gjennom hele vinteren. Alle som har lyst på en matbit eller noe godt å drikke er hjertelig velkommen for en kopp kaffe, lunsj eller middag.
Ønsker du å bestille mat og ta den med hjem, tilbys også "take away".
For bordreservasjon eller bestilling av "take away", ring 22 92 51 00 eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Åpningstider
Meny
Menyen endres ofte, men faste innslag er:
- Sashimi Poke, koriandermayo, quinoa, ponzu & mango 220,-
- Toast Selbekk, skagenrøre med lakserogn 175,- / 250,-
- Angusburger med ost, coleslaw & hjemmelaget fries 205,-
- Dessert: Panna Cotta med norske bær 120,-
Gjeldende koronarestriksjoner fra torsdag 29. oktober
- Alle må benytte seg av elektronisk registrering med mobiltelefon ved ankomst
- Desinfiser hendene når du ankommer Spiseriet
- Det er påbudt med munnbind fra det øyeblikket du kommer inn i Spiseriet, men det kan tas av når du sitter ved bordet
- Bestilling av mat gjøres ved bordene og ikke i baren
- Hold minst én meters avstand til andre besøkende i Spiseriet
- Ved sykdom og luftveissymptomer skal du holde deg hjemme
Kommende arrangementer
6. november 2020: Grunnet nye koronatiltak i Oslo må planlagte arrangementer i Spiseriet utsettes inntil videre
Mastersmiddag: 15. november
Siste runde i The Masters spilles denne søndagen og vi viser spillet på storskjerm. Mer informasjon kommer.
FULLBOOKET, Italiensk mat- og vinsmaking: 19. november kl. 19.00-24.00
Torsdag 19. november er det duket for en italiensk aften med vinsmaking med produsenten Aurelio Settimo.
Pris per person er kr 995,- og inkluderer en fire-retters middag med servering av fem ulike typer viner.
NY!! Italiensk mat- og vinsmaking: fredag 20. november kl. 19.00-24.00
Den italienske aftenen torsdag 19. november ble raskt fullbooket og det er derfor satt opp en ny mulighet for de som ikke fikk plass. Vi inviterer derfor til italiensk aften fredag 20. november med vinsmaking på viner fra produsenten Aurelio Settimo. Pris per person er kr 995,- og inkluderer en fire-retters middag med servering av fem ulike typer viner.
FULLBOOKET, Jazz-lunch: 21. november kl. 14.00-16.30
Lørdag 21. november gleder vi oss over å kunne ønske velkommen til jazz-lunch.
Kom å hør bandet Nice Fake spille jazz i stilarten mainstream/bop fra 1950 og -60 tallet med hovedvekt på melodiøse låter fra «The Great American Songbook», såkalte «standards». Nice Fake har i flere år spilt ettermiddags-jazz på "Bakkekroen" på Smestad, men ikke i år.
I bandet spiller; Gisle Schmidt (trumpet og flügelhorn), Peter Lauritz Bernhardt (tenorsaks/fløyte), Hans Flock (piano), Sjur Tveit (bass), Ola Grønseth (trommer) og Lisbeth Verpe (vokal).
Pris per person er kr 575,- og inkluderer en tapastallerken, en enhet av husets viner, øl eller alkoholfritt - og ikke minst nydelig musikk.
Ølsmakekonkurranse T.B.A.
Winemakers dinner T.B.A.
DimSum kveld T.B.A.
Påmelding til arrangementene
I henhold til gjeldene smittevernsregler, er det kun mulighet til å ha et arrangement for 50 personer, så forhåndspåmelding bør derfor gjøres.
Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med antall personer du ønsker å reservere for, så ordner vi et koselig bord til deg/dere.
Mer om Spiseriet
https://spiseriet-ogk.no/
instagram.com/spiseriet.ogk
facebook.com/Spiserietbogstad.no
Velkommen!