Slider
  • Hjem
  • Spill
  • Greenfee/booking

Booking/spill

(12. oktober): Banen er stengt for sesongen.


Greenfeespillere og medlems gjest er hjertelig velkommen til å spille på Bogstad! På grunn av stor pågang og begrenset kapasitet har klubben i flere år hatt noen restriksjoner, både med hensyn til ferdighet og tidspunkt for spill. Klubben oppfordrer medlemmer, samarbeidspartnere og gjester om å overholde følgende retningslinjer under og etter spill:
pdfRetningslinjer for å begrense koronasmitte UNDER spill
pdfRetningslinjer for å begrense koronasmitte ETTER spill

Starttidsbestilling

Vi oppfordrer både medlemmer og gjester til å benytte online booking i GolfBox. Starter kan også være behjelpelig med å ta imot bestilling. Startboden er åpen fra kl. 07.30 til kl. 19.30 i golfsesongen. Vi trenger klubb- og medlemsnummer på alle spillerne det skal bestilles for. Vi kan ikke legge inn spillere som ikke har  klubb- og medlemsnummer. Alle må melde sin ankomst til starter senest ti minutter før starttiden.
Telefon til starter er 22 51 05 65. 

Aktivt medlem

Aktive medlemmer kan booke starttider for seg selv og sine gjester inntil fem (5) dager før spill fra kl. 07.36. Booking kan gjøres i GolfBox eller til starter. Husk å ha klubb- og medlemsnummer klart på alle spillere.

Medlems gjestespiller

Et aktivt medlem kan ha med inntil tre (3) gjestespillere. Det stilles ferdighetskrav til gjestespillere på maks handicap 36,0.

Bestilling av starttid for medlem og eventuelle gjester kan gjøres inntil fem (5) dager før spill fra kl. 07.36.
PS! Skal du som medlem bestille starttid for spill sammen med gjestespiller, hvor gjesten har handicap høyere enn 32,0, kan det oppstå problemer med bestillingen i GolfBox. I slike tilfeller ber vi deg kontakte starter.

Banen er åpen for medlems gjestespill alle dager bortsett fra torsdag etter kl. 15.00, som er forbeholdt klubbens medlemmer.

Priser:
Voksen/junior: kr 1250,- / kr 500,- (Juniorpris gjelder for spiller opp til 21 år).
Ektefelle av medlem: kr 1000,-.
Twilight medlems gjest Voksen/Junior: kr 500,- / kr 250,- (de som kjøper greenfee, men ikke rekker rundt grunnet mørkets frembrudd).

Greenfeespiller og passive medlemmer

Greenfeespiller

Grenfeespiller defineres som andre klubbers medlemmer som ønsker å spille på Bogstad, uten at de er invitert av et av klubbens medlemmer. Greenfeespillere må kunne dokumentere at de har et handicap på max. 32,0 (i juli er maks handicap 36,0). Bestilling av starttid kan gjøres inntil tre (3) dager før spill fra kl. 07.36. 

Banene er åpen for greenfeespill på hverdager før kl. 15.00, og helg/helligdager etter kl. 13.00.

I juli har vi ingen tidsbegrensning på greenfeetider og handicapkravet heves til 36,0.

Priser for greenfeespillere:
Voksen/junior: kr 1900,- / kr 600,- (Juniorpris gjelder for spiller opp til 21 år).
Twilight Voksen/Junior (de som kjøper greenfee, men ikke rekker rundt grunnet mørkets frembrudd): kr 750,- / kr 250,-.

Passive medlemmer

Passive medlemmer er ordinære medlemmer som har sagt fra seg spilleretten og som dermed må betale greenfee ved spill på banen. Passive medlemmer kan kun spille på hverdager før kl. 15.00, og helg/helligdager etter kl. 13.00. Handicapkravet for passive medlemmer er max. 32,0 (i juli er max. handicap 36,0). Greenfeesatsene er de samme som golfere fra andre golfklubber betaler, men med unntak av spill på lørdag og søndag etter kl. 16.00. Da er prisen kr 800,-.

Betaling

Greenfee for andre klubbers medlemmer betales i Pro Shop før start. Personer som ikke kan vise gyldig greenfeekvittering på banen vil bli bortvist og straffegebyr vil bli ilagt. Dersom start foretas før Pro Shop åpner (kl. 08.00 i golfsesongen) skal greenfee betales via Vipps før spill (kode er satt opp utenfor Pro Shop).

Klikk for å lese om priser for leie av golfutstyr.

Regler for avbestilling og no-show

Avbestilling av starttid skal skje innen kl. 20.00 dagen før spill, i Golfbox eller til starter på telefon 22 51 05 65. Dette gjelder uansett hvilket klokkeslett som er booket påfølgende dag.

No-show defineres som en ikke bekreftet starttid, og det er derfor viktig at man registrer seg hos starter senest ti minutter før start. Ved endt dag vil starter registrere og rapportere alle ikke møtte medlemmer og gjester. Greenfeespillere vil bli fakturert full greenfee.

Kontakt oss

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189


Åpningstider

Administrasjon: 09.00-17.00 (hverdager)
Pro Shop: Stengt
Spiseriet:
Mandag-fredag: Stengt
Lørdag og søndag: Stengt
Driving range: Stengt
Golfland: Stengt


Slider

Kontakt oss

Åpningstider

Følg med

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189

09.00-17.00 (hverdager)
Stengt
Mandag-fredag: Stengt
Lørdag og søndag: Stengt
.
Stengt
Stengt
.

Administrasjon:
Pro Shop:
Spiseriet:


Driving range:
Golfland:

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider