Velkommen til vintersesong i Golfland

21. okt. åpner vintersesongen i simulatorsenteret Golfland. Kom og spill på bane, tren på driving range eller lek på våre TrackMan simulatorer.

Golfland åpner for fullt mandag 21. oktober. Fra 14.-20. oktober er Golfland åpent med et begrenset antall simulatorer. I denne perioden arbeides det med å klargjøre Golfland for vintersesongen.

I vinter ønsker klubben å fylle golfsenteret med mange golfglade medlemmer og gjester. Golfland er åpent for alle ⛳. Som tidligere år vil det være mulig å kjøpe boller, sjokolade, kaffe og mineralvann. Er du sulten kan pizza bestilles i Spiseriet og inntas mens du spiller.

Bookingløsningen "Alba"

Klubben har valgt å bruke bookingløsningen "Alba". Løsningen er laget spesifikt for simulator- og probooking, og er svært enkel å bruke. Klubbens medlemmer får medlemspris (samme pris som forrige sesong) ved vanlig booking av tid. For å få tilgang til medlemsprisene, må du først opprette en profil/konto hos Alba, slik at medlemskapet ditt blir tilknyttet. Du vil ikke se medlemspriser før dette er gjort. Prisene er u
Klikk her for medlemspriser og veiledning for opprettelse av en profil

Protime
Booking av protime gjøres også enkelt i Alba. Frem til 21. oktober er klubbens nye head pro, Magnus Ohlsson, tilgjengelig for booking, mens klubbens øvrige proer vil tilgjengeliggjøre protimer ut over høsten.
Les mer om booking med Magnus

Verdikort
Med verdikortene som tilbys i bookingløsningen kan du spille mer til en lavere pris.

  • kr 2000,- (verdi kr 2200,-)
  • kr 3700,- (verdi kr 4250,-)
  • kr 7300,- (verdi kr 8750,-)

Verdikortene er gyldig til og med 30. april 2025.

Gavekort
Ønsker du å gi et gavekort på simulatorbooking til en golfentusiast kan også dette enkelt kjøpes i Alba. Gavekortet sendes til opgitt e-post med en pent designet PDF som inneholder en kode som kan brukes til å betale for simulatortimer.

Drop-in krever personlig oppmøte
Dersom en simulatortime ikke er booket 15 min. før timen starter tilbyr vi drop-in for kr 270,- (samme pris som forrige sesong). Drop-in kan kun bestilles ved personlig oppmøte.

Abonnement med fast spilletid
Med abonnement får du fast(e) ukentlige spilletid(er) til laveste pris for til deg og de du ønsker å spille sammen med (maks fire spillere per simulator). Det kan tegne abonnement for "Hele vintersesongen" eller "Etter nyttår". Forespørsel om abonnement sendes til Christian Aronsen, golfland@oslogk.no

Les mer om abonnement