Nytt æresmedlem i Oslo Golfklubb

100-årsfesten ble en særdeles begivenhetsrik fest. Men det var en stor og veldig hyggelig happening som overskygget alle de andre.

Spenningen var til å ta og føle på da styreleder Christopher Raanaas kalte styrets medlemmer og det sagnomsuste "Rådet", bestående av tidligere styreledere, opp på scenen.

- Oslo Golfklubbs styre, med tilslutning fra "Rådet", er stolte over å tildele æresmedlemskap til en person som har gjort en enestående innsats for klubben gjennom mange år. Hans tydelige og langvarige bidrag siden 1970-tallet har spilt en avgjørende rolle i utviklingen av Oslo Golfklubb. Gjennom sin dedikasjon, ekspertise og engasjement har han beriket opplevelsen for både medlemmer og besøkende. Han har tatt i mot alle på en enestående og imøtekommende måte. Han er en positiv rollemodell og et flott eksempel på hva det vil si å være en del av Oslo Golfklubb. Han har hatt en uvurderlig innflytelse på klubben miljø. Vedkommende har etablert seg som en institusjon i klubben og hatt en enorm innflytelse. For 38 år siden grunnla han sammen med sin kone en turnering som har inspirert generasjoner av unge golfere. Turneringen har vokset til å bli blant verdens største barneturneringer og den har satt varig preg på klubben, så Raanaas.  

Med disse ord ble Stephen Newey kalt opp til scenen for å motta hedersbetegnelsen "Æresmedlem".

- Thank you very much. I feel so privileged. I have enjoyed serving you all these years, sa Stephen.

Vi gratulerer Stephen med æresmedlemskapet😍😍😍