Slider
  • Hjem
  • Spill
  • Golfland - simulatorgolf

Golfland - spill golf på TrackMan simulatorer

Kom og spill simulatorgolf i Oslos flotteste golfsenter "Golfland"😃. Senteret er åpent for alle - også deg som ikke er medlem i klubben og som aldri har spilt golf før. 

Du kan velge mellom 140 baner hvor 40 av dem blir spilt på touren, blant annet Royal St. George’s, Real Club Valderrama, Quail Hollow Club, Le Golf National og Evian Resort Golf Club. Det er alltid gøy å spille baner som du kjenner igjen på tv!

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL BOOKINGSIDEN

Seks TrackMan simulatorer

I simulatorsenteret er det seks TrackMan simulatorer – tre widescreen og tre normale. Alle maskinene er TrackMan 4 som består av det nyeste innen simulatorteknologi og som gir de beste muligheter for innendørs trening- og spillmulighet, instruksjon (protime) og kølletilpasning. Med realistiske baner, analyser og detaljer kan du nyte en golfrunde innendørs.

Når du skal spille på simulatorene i Golfland bør du benytte TrackMan-appen. Last ned appen via linken under og lag din egen bruker. Når det er gjort kan du enkelt logge deg inn med QR-kode på simulatoren. Ønsker du hjelp til å installere appen oppfordrer vi deg til å møte opp i god tid før du skal spille.
pdfKlikk her for veiledning.

Priser på enkelttimer, abonnement, verdikort og drop-in  

Klikk her for priser.

Muligheter for instruksjon

Ønsker du instruksjon er både medlemmer og ikke-medlemmer hjertelig velkommen til å avtale tid med klubbens proer. Proene veileder spillere på alle nivåer og gir opplæring i alle deler av spillet - også når det gjelder TrackMan slik at analyseverktøyet kan brukes i egentreningen. 
Klikk for å lese mer om instruksjon i simulatorsenteret

Arrangementer for bedrifter eller private grupper

Ønsker du eller din bedrift å reservere faste simulatortider gjennom vinteren - ta kontakt med oss for å få et tilbud. Vi kan også legge til rette for private arrangementer. Order of Merit, longest drive competition, closest to the pin og mange andre morsomme konkurranser er eksempler på hva vi kan bistå med enten det er et arrangement for en bedrift eller en privat gruppe. Spill og konkurranser i simulatorsenteret kan gjerne kombineres med god mat og drikke i Spiseriet enten før eller etter spill.

For mer informasjon og tilbud på arrangementer send en e-post til Christian Aronsen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Putteområde for nærspilltrening

I simulatorsenteret er det et putteområde for alle som ønsker å trene på putting og forbedre ferdighetene. Putteområdet er åpent for alle – medlemmer og gjester – og det er gratis. Hvorfor ikke putte litt mens du venter på å spille simulatorgolf?

Slag mot nett

En bås i simulatorsenteret er satt av til slag mot nett. Tilbudet er gratis, krever ingen forhåndsreservasjon og kan benyttes til trening eller oppvarming før simulatorspill.

Ukentlig seriespill i regi av Dame-, Herre-, og Senior Herre

Hver uke på faste tider spilles de ukentlige turneringene i regi av Dame-, Herre- og Senior Herre. Oversikt og påmelding til turneringesspill i simulatorsenteret er i GolfBox

Kontakt oss

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189


Åpningstider

Administrasjon: 
Hverdager 08-17
Golfland:
Mand.-torsd. 09-22
Fred. 09-20
Lørd./sønd.10-20
Pro Shop:
Se menyvalg Pro Shop
Spiseriet:
Se menyvalg "Spiseriet"
Driving range:
Stengt for sesongen


Slider

Kontakt oss

Åpningstider

Følg med

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189

Hverdager 08.00-17.00
Se menyvalg "Pro Shop"

Se menyvalg "Spiseriet"

Stengt for sesongen

Mand.-torsd.: 09.00-22.00
Fredag: 09.00-20.00
Lørd./sønd.: 10.00-20.00

Administrasjon:
Pro Shop:

Spiseriet:
Driving range:
Golfland:

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider