Bestill simulatortid

Simulatorsenteret, Golfland, er åpent for alle. Klubben benytter bookingløsningen "Sporty" for reservasjon av spilletid. Før du kan reservere tid for simulatorspill må det opprettes en bruker med brukernavn og passord.

Både medlemmer og gjester kan booke starttid inntil fem (5) dager før spill.

Medlemsfordeler: rabatt på enkeltimer, abonnement og simulatorpakke

Klubbens medlemmer får rabatt ved simulatorspill i Golfland. For å få tilgang til medlemspris, simulatorpakke eller forespør om abonnement må medlemmer via en personlig link opprette en konto i "Sporty" med e-post og passord. E-posten sendes ut til alle medlemmer mandag 18. oktober har avsender "Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den." og i emnefeltet står det "Oslo Golfklubb is waiting your response". Dersom du ikke mottar e-posten i innboksen, ber vi deg ta en sjekk i mappen for søppelpost/uønsket e-post. Finner du den ikke der kan du kontakte Christian Aronsen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og be om å få mailen tilsendt på nytt.

Klikk her for booking (åpner 20. okt. 2021)

Sporty1

Administrasjon: Hverdager 08.00-17.00