Book simulatortid

I perioden fra fredag 29. april kl. 16.00 og frem til og med søndag 8. mai er Golfland stengt. Mandag 9. mai åpner simulatorsendteret igjen med sommerpriser og nye åpningstider.

Simulatorsenteret, Golfland, er åpent for alle. Klubben benytter bookingløsningen "Sporty" for reservasjon av spilletid. Før du kan booke simulatorspill må det opprettes en konto med brukernavn og passord.

Booking av spilletid

Både medlemmer og gjester kan booke spilletid inntil 14 dager før spill.
Dersom en simulatortime ikke er booket 15 min. før timen starter tilbyr vi drop-in for kr 200,-. Dette gjelder kun for én person og reservasjon gjøres ved personlig oppmøte i Golfland (ikke via telefon eller e-post).

Vi gjør oppmerksom på at reservasjon av simulator er bindene og at betalt beløp ikke refunderes ved manglende oppmøte.

Medlemmer

I tillegg til å bestille medlemspris på enkelttimerklippekort/simulatorpakke får medlemmer anledning til å tegne abonnement. For at bookingsystemet "Sporty" skal gjenkjenne medlemmer må e-postadressen som er registrert i GolfBox benyttes når konto opprettes. For hjelp til å opprette konto kan du sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ringe 938 44 985.

Personer på venteliste for medlemskap

Personer oppført på den administrative ventelisten kan i tillegg til å kjøpe klippekort/simulatorpakke, bestille enkelttimer til ventelistepris. For å få tilgang til ventelistepris på enkelttimer må konto opprettes via en personlig link. Personlig link fås tilsent ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ringe 938 44 985.

Andre gjester

Gjester kan opprette konto og deretter bestille spilletid direkte i bookingløsningen "Sporty". For å opprette konto og booke simulatortid klikk på linken under. Klikk deretter på «Logg inn/Registrer» oppe til høyre på siden.

Klikk her for å opprette konto og for å booke simulatortid.

Lykkes du ikke med å opprette konto kan du sende en e-post til Christian Aronsen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Mer informasjon

For andre spørsmål eller henvendelser til Golfland ring 22 51 05 60 - tastevalg 1. Alternativt kan du sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ringe 938 44 985.

Skjermbilde Sporty

Administrasjon: Hverdager 08-17