Slider
 • Hjem
 • Kurs/trening
 • Instruksjon >
 • Våre proer

Våre proer

Stephen Newey

Stephen Newey

Stephen er Oslo Golfklubbs Head Professional. Stephen kommer fra Sheffield men har jobbet i Pro Shopen siden 1975. I tillegg til å ha gjennomført PGA Class AAT har han blant annet skrevet egen instruksjonsbok “Golf med Stephen Newey” og “Spill bedre golf”. Stephen tar i mot spillere på alle nivåer.

 • PGA Sertifisert siden 1975.
 • Medlem av det britiske PGA.
 • Æresmedlem av PGA Norge.
 • Fem stjerners årets pro i PGA Europa 1995.
 • Forfatter av “ Golf With Stephen Newey” og “Spill Bedre Golf”.
 • Tidligere president av NPGA.
 • Tidligere landslagstrener.
 • Bred erfaring i trening av spillere i alle kvaliteter, fra Tour-nivå til nybegynnere.
 • Har vært kaptein på 4 VM lag for Norge.

Mobil: 920 23 450, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Caroline (Carro) Diethelm

Caroline (Carro) Diethelm

Golf er og har alltid vært en stor del av Carolines (Carro) liv. Caroline har spesialisert seg på svingteknikk og nærspill. Filosofien i svingen er "En rörelse som skapar hög clubspeed med lite facerotation". Hun bruker det seneste innen teknologi, både trackman og V1 svinganalyseprogram.
Caroline tar gjerne i mot kunder på alle nivåer som ønsker å forstå sin egen golfsving, få tydelige oppgaver og oppnå resultater med sitt golfspill.

 • 8 år som profesjonell golfspiller på den Svenske dametouren og European Ladies Tour.
 • Trenerutdannelse både i Norge og Sverige gjennom PGA.
 • 5 år som trener i Losby GK.
 • Coachoppdrag for NGFs landslagsvirksomhet siden 2006.
 • Siden 2008 jobbet som elitetrener ved Oslo Golfklubb og har ansvar for spillerutvikling.
 • Har siden 2011 jobbet på WANG Toppidrett som golftrener.

Mobil: 482 54 554, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Robin Pettersson

Robin Pettersson

Robin Pettersson er 38 år gammel og kommer fra Helsingborg i Sverige. Robin har jobbet som instruktør siden 2005 da han kombinerte arbeidet med spill på Nordea Tour. Etter hvert begynte arbeidet å få en større rolle og han tok trenerutdanningen gjennom PGA i Sverige i perioden 2007-2010.
Robin har arbeidet i Norge siden 2009, senest på Bærum Golfklubb i 2014. Robin tar i mot golfere i alle aldre og på alle nivåer. I instruksjonstimene legger Robin stor vekt på å skape forståelse gjennom en klar pedagogisk tilnærming som skal bidra til at spilleren får mulighet til forbedringer både på kort og lang sikt.

Mobil: 473 46 421, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jørgen Sevilhaug

Jørgen Sevilhaug

Jørgen er leder i Idrettsavdelingen. Han begynte å jobbe på Oslo Golfklubb våren 2016. Samme år avsluttet han en bachelor i idrettsvitenskap med spesialisering i trenerrollen. Han var også en del av det første kullet som ble uteksaminert fra Høgskolen i Innlandet med den nye golftrenerutdanningen. Før han kom til Oslo GK jobbet han som assistenttrener i Kristiansand Golfklubb, hvor han også startet sin golfkarrière for 12 år siden. Mestring og utvikling, uansett nivå og alder, er det Jørgen har fokus på og han ønsker å kunne gi alle muligheten til å drive med golf så lenge som mulig.

Mobil: 418 55 624 , e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Peter Kaensche

Peter Kaensche

Peter har hatt en lang karriere som profesjonell golfspiller og gikk over i rollen som coach i 2018 da han begynte å jobbe på Norges Toppidrettsgymnas. Som Coach jobber han helhetlig med utvikling og mestring, fra de grunnleggende tekniske detaljene til hvordan å trene mest mulig effektivt for å nå dine mål.Han har lang erfaring ved bruk av teknologiske hjelpemidler som Trackman, videoanalyse og statistikk. De siste to årene har han også tatt en høyere trenerutdanning, nærmere bestemt "Topptrener 2" i regi av Olympiatoppen og NTNU.

Andre punkter verdt å nevne er:

 • 5 år som assisterende sportsjef Norges Toppidrettsgymnas
 • Jobber med flere av landets beste juniorspillere og har gjort Coachoppdrag for Team Norway.
 • 1 års erfaring som trener på Hauger GK.
 • 15 år som profesjonell golfspiller på European Challenge Tour, European Tour, Sunshine Tour og Nordic Leauge.
 • Som spiller har han vunnet NM, NM - lag, Nordisk, Nordic League turneringer og har en rekke topp 10 plasseringer på Challenge Tour, Sunshine Tour og Nordic League.

Mobil: 928 32 537, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Magnea Helga Guðmundsdóttir

Magnea Helga Guðmundsdóttir

Golf er og har alltid vært en stor del av Magnea sitt liv. Som 15 år begynte Magnea å jobbe som assistent trener på hjemmeklubben sin på Island. Etter at hun flyttet til Norge tok hun både ungdomsdriven (trener 1) og trener 2 før hun begynte å studere Bachelor i idrett - spesialisering i trenerrollen med PGA utdannelsen som hun fullførte våren 2022. Magnea har vært golftrener hos Oslo Golfklubb siden sommeren 2019 og har hatt hovedfokus på juniorene. Sommeren 2021 har hun også vært en stor del av Golfjentene sitt team som er prosjekt fra NGF. Magnea tar imot alle kunder i all alder og har som fokus å hjelpe golfspillere å finne sving som passer dem med bruk av enkle driller og øvelser.

Mobil: 941 10 974, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontakt oss

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189


Åpningstider

Administrasjon: 
Hverdager 08-17
Golfland:
Mand.-torsd. 09-22
Fred. 09-20
Lørd./sønd.10-20
Pro Shop:
Se menyvalg Pro Shop
Spiseriet:
Se menyvalg "Spiseriet"
Driving range:
Stengt for sesongen


Slider

Kontakt oss

Åpningstider

Følg med

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189

Hverdager 08.00-17.00
Se menyvalg "Pro Shop"

Se menyvalg "Spiseriet"

Stengt for sesongen

Mand.-torsd.: 09.00-22.00
Fredag: 09.00-20.00
Lørd./sønd.: 10.00-20.00

Administrasjon:
Pro Shop:

Spiseriet:
Driving range:
Golfland:

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider