• Hjem
  • Instruksjon >

Våre proer

Stephen Newey

Stephen er Oslo Golfklubbs Head Professional. Stephen kommer fra Sheffield men har jobbet i Pro Shopen siden 1975. I tillegg til å ha gjennomført PGA Class AAT har han blant annet skrevet egen instruksjonsbok “Golf med Stephen Newey” og “Spill bedre golf”. Stephen tar i mot spillere på alle nivåer.

• PGA Sertifisert siden 1975.
  • Medlem av det britiske PGA.
  • Æresmedlem av PGA Norge.
  • Fem stjerners årets pro i PGA Europa 1995.
  • Forfatter av “ Golf With Stephen Newey” og “Spill Bedre Golf”.
  • Tidligere president av NPGA.
  • Tidligere landslagstrener.
  • Bred erfaring i trening av spillere i alle kvaliteter, fra Tour-nivå til nybegynnere.
  • Har vært kaptein på 4 VM lag for Norge.

Mobil: 920 23 450, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Johan Elgborn

Johan Elgborn ble ansatt som hovedtrener i Oslo Golfklubb vinteren 2016. I 35 år har golfen vært en stor del av livet hans - ikke bare en jobb men en livsvarig lidenskap. Han holder seg oppdatert på alle de nyeste undervisningsmetodene og deltar regelmessig på PGA-kurs for å videreutdanne seg.
«Jeg er genuint opptatt av andres og eget golfspill, og har
undervist og veiledet spiller på alle nivåer.»

• Tilbyr ulike aktiviteter for alle kategorier av spillere.
  • Utformer et personlig program tilpasset individuelle behov og ønsker.
  • Tett oppfølging for at spillere skal nå sine mål.
  • Bruker den nyeste video- teknologi (V1 Golf og launch monitor, FlightScope X2) slik at feil korrigeres og gode resultater oppnås raskt.
  • Johan har 20 års erfaring som Teaching Professional og 10 års erfaring som Playing Professional.

Mobil: 483 26 898, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Caroline (Carro) Diethelm

Golf er og har alltid vært en stor del av Carolines (Carro) liv. Caroline har spesialisert seg på svingteknikk og nærspill. Filosofien i svingen er "En rörelse som skapar hög clubspeed med lite facerotation". Hun bruker det seneste innen teknologi, både trackman og V1 svinganalyseprogram.
Caroline tar gjerne i mot kunder på alle nivåer som ønsker å forstå sin egen golfsving, få tydelige oppgaver og oppnå resultater med sitt golfspill.

• 8 år som profesjonell golfspiller på den Svenske dametouren og European Ladies Tour.
  • Trenerutdannelse både i Norge og Sverige gjennom PGA.
  • 5 år som trener i Losby GK.
  • Coachoppdrag for NGFs landslagsvirksomhet siden 2006.
  • Siden 2008 jobbet som elitetrener ved Oslo Golfklubb og har ansvar for spillerutvikling.
  • Har siden 2011 jobbet på WANG Toppidrett som golftrener.

Mobil: 482 54 554, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Robin Pettersson

Robin Pettersson er 32 år gammel og kommer fra Helsingborg i Sverige. Robin har jobbet som instruktør siden 2005 da han kombinerte arbeidet med spill på Nordea Tour. Etter hvert begynte arbeidet å få en større rolle og han tok trenerutdanningen gjennom PGA i Sverige i perioden 2007-2010.
Robin har arbeidet i Norge siden 2009, senest på Bærum Golfklubb i 2014. Robin tar i mot golfere i alle aldre og på alle nivåer. I instruksjonstimene legger Robin stor vekt på å skape forståelse gjennom en klar pedagogisk tilnærming som skal bidra til at spilleren får mulighet til forbedringer både på kort og lang sikt.

Mobil: 473 46 421, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jørgen Sevilhaug

Jørgen Sevilhaug begynte å jobbe på Oslo Golfklubb våren 2016. Samme år avsluttet han en bachelor i idrettsvitenskap med spesialisering i trenerrollen. Han var også en del av det første kullet som ble uteksaminert fra Høgskolen i Innlandet med den nye golftrenerutdanningen. Før han kom til Oslo GK jobbet han som assistenttrener i Kristiansand Golfklubb, hvor han også startet sin golfkarrière for 12 år siden. Mestring og utvikling, uansett nivå og alder, er det Jørgen har fokus på og han ønsker å kunne gi alle muligheten til å drive med golf så lenge som mulig.

Mobil: 418 55 624 , e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pro Shop: Alle dager 08.00-19.00
Kafé: Alle dager 09.00-22.00