• Hjem
  • Turneringer

Torsdagsturnering OGK

Hver torsdag gjennom golfsesongen spilles det Torsdagsturnering på Bogstad. I denne klubbturneringen bestiller aktive medlemmer selv starttid i GolfBox.

Spilleformen er netto slag og stableford avhengig av klasse:

Klasser:
Klasse A: Hcp opp til 9,3
Klasse B: Hcp 9,4 – 16,5
Klasse C: Hcp 16,6 – 36,0

Spilleform:
Klasse A: Netto slag (Per Teigen: stableford resultatet registreres)
Klasse B: Stableford
Klasse C: Stableford

Hvordan delta?

Digital scoreinntasting
Når starttid i GolfBox er bestilt må du bestemme deg for om du vil bruke scoreinntasting på mobil. Ønsker du dette må du i tillegg til å booke starttid, melde deg på ukens Torsdagsturnering i turneringsmodulen (eks. årets første runde melder du deg på HER). I forkant av turneringen, ved offentliggjøring av startlisten, får hver enkelt deltager tilsendt en e-post med en personlig kode og link til scoreinntasting. E-posten kommer fra GolfBox. Når spillet er i gang kan du velge å taste scoren inn direkte inn via mobilen under runden eller etter at runden er ferdigspilt. Velger du den siste varianten fører du scorekort på tradisjonelt vis (med penn og trykket scorekort) under runden og legger scoren inn etterpå.

Husk å huke av for riktig utslagsted når du melder deg på i turneringsmodulen.

Klikk her for å lese mer om mobil scoreinntasting

Når du melder deg på i turneringsmodulen, betaler du samtidig startavgiften.

Scorekort med penn og papir
Dersom du ikke ønsker å benytte mobil scoreinntasting må du, etter å ha bestilt starttid, melde deg på turneringen ved å føre deg opp på deltagerlisten i Pro Shop og samtidig betale startavgiften. Under spill føres scorekortet med penn og papir og når runden er ferdig leveres det i "scorekortkassen" (blå postkasse, bildet nedenfor) som henger på startboden. Scorekortet blir deretter lagt inn i GolfBox av ansatte i administrasjonen.
Så lenge koronasituasjonen varer skal spillere selv registrere sine egne hullscorer på scorekortet – markør skal ikke gjøre dette. Markør skal ikke fysisk signerer for spillerens hullscorer, men noen form for muntlig bekreftelse må benyttes.

Hver enkelt spiller velger selv hvilket teested man spiller fra. Det er viktig at teested markeres tydelig på scorekortet.
Viser for øvrig til anbefalte teesteder for ulike handicapnivå: Anbefalte Teesteder OGK

scorekortkasse web

Premier hver torsdag

Det deles ut premier etter hver torsdagsrunde. Golfballer er fast innslag, men ved enkelte runder kan du vinne flotte premier levert av klubbens samarbeidspartnere.
Resultatlisten med premieoversikt finner du i ankomstsonen - på tavlen som henger på heissjakten like utenfor luken til administrasjonen. Listen henges opp den påfølgende fredagen.

Per Teigens pokal

Hver torsdagsrunde registreres i det som kalles Per Teigens Pokal. De ni (9) beste på OoM tar med seg gjennomsnittet av sine fem (5) beste scorer inn i finalerunden som spilles i september. Finalerunden legges til gjennomsnittet og vinner av Per Teigens Pokal kåres. Vinneren mottar pokalen og får en "privat", og svært ettertraktet parkeringsplass, den påfølgende golfsesong.

Administrasjon: Hverdager 08.00-17.00
Pro Shop: Alle dager 08.00-19.00