To 9-hulls baner på fredager - test

I sommermåneden juli opphører 9 hulls spill på fredager og det vil kun være 18. hulls spill. Fra og med august innføres 9 hulls spill på fredager igjen. Les mer

For å øke medlemmers tilgjengelighet på banen vil det på fredager i begynnelsen av sesongen testes ut 9-hulls spill på Bogstad. Det betyr at banens 18 hull deles i to 9-hulls baner.

I praksis betyr det at du ved booking av starttid i GolfBox må velge hvilken 9-hulls bane du vil spille på. Når du bestiller starttid på fredager i GolfBox kan du kun velge mellom fasilitetene «Oslo GK – Oslo GK Hull 1-9» eller «Oslo GK – Oslo GK Hull 10-18». For ytterligere forklaring se bildet nedenfor.

Fredagsspill nyhet

Kan jeg likevel spille 18 hull på fredager?

9-hulls spill på fredager testes ut ønske om at de aller fleste kun velger å spille 9 hull. Dette for at flere skal få mulighet til å spille. Når det er sagt så er svaret på spørsmålet over «Ja, det kan du».
La oss si at du har reservert en starttid for 9-hulls spill fra hull 1 kl. 10.00 i fasilitet «Oslo GK – Oslo GK Hull 1-9». For å også spille de siste 9 må du deretter velge fasilitet «Oslo GK – Oslo GK Hull 10-18» og reservere starttid fra hull 10.
Nå lurer du forhåpentligvis på hvilken starttid du skal velge fra hull 10 for å være sikker på å rekke å spille ferdig de første 9. Her hviler ansvaret på hver enkelt spiller. Du må selv kalkulere med at spillet på de første 9 hullene kan gå tregt (og tregere enn vanlig) og bestille en starttid du føler deg sikker på å rekke. Mister du tee-off på de «de siste 9» har du ikke krav på å spille de siste 9 hullene.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er anledning til å ha 1 booking på hver av de to 9-hulls banene per fredag. Du kan derfor ikke booke «Oslo GK – Oslo GK Hull 10-18» 2 ganger per fredag.

9-hulls spill omfattes ikke av regelen «maks 2 bookinger liggende samtidig»

Spill på 9-hulls banene vil IKKE være en del av regelen om «maks 2 bookinger liggende samtidig» som vil praktiseres de øvrige dagene i uken på 18-hulls banen. Dette skyldes at det er opprettet 3 forskjellige baner (18-hulls banen, 9-hull front og 9-hull back) i GolfBox for å få til løsningen.
Banene i GolfBox kan ikke «kommunisere» seg imellom. Vi har ikke ressurser til å foreta manuell sjekk av alle slike reservasjoner.
Styret i klubben vil evaluere bruken og tilbakemeldingene fra medlemmene etter testperioden for å avgjøre om løsningen med to baner skal fortsette gjennom sesongen.

Administrasjon: Hverdager 08.00-17.00
Pro Shop: Mand-fred:10-16, lørd:10-14