Maks 2 bookinger i GolfBox samtidig

I sommermåneden juli endres denne regelen til å gjelde maks 3 bookinger liggende samtidig i GolfBox. Les mer

Denne bookingregelen betyr at et medlem bare kan ha 2 reserverte starttider på 18. hulls banen samtidig i GolfBox. Fredagsspill på 9-hulls banene er ikke inkludert i dette.

Styret har bestemt at deltagelse/påmelding i de ukentlige serierundene i regi av dame-, senior-, og herregruppen skal være inkludert i de to gjeldende starttidene. Deltagelse i en Klubbturnering er ikke en del av denne begrensningen.

Det er en del som misforstår hva vi mener når vi skriver «maks to gjeldende bookinger per fem dager løpende». Enkelt forklart betyr det at du kun kan ha 2 starttider i GolfBox samtidig på 18-hulls banen. Medlemmer kan som før reservere starttid 5 dager før spill.

Noen eksempler:
Dersom du en uke skal spille onsdagsrunde i regi av Seniorkomiteen og Torsdagsmatch så vil regelen om maks 2 bookinger av gangen bety at du, når onsdagsrunden er ferdigspilt, kun vil ha 1 booking liggende. Det betyr i praksis at du når onsdagsrunden har startet, kan bestille en starttid i helgen – vel å merke dersom det finnes en ledig tid den helgen.

Dersom du en uke skal spille tirsdagsrunde i regi av Damekomiteen og Torsdagsmatch så har du 2 bookinger, men du kan fortsatt melde deg på f. eks Åpningsturneringen (klubbturnering) da denne ikke teller som 1 av 2 bookinger. Det betyr at når tirsdagsrunden er ferdigspilt, vil du kun ha 1 booking som omfattes av restriksjonen igjen. Det betyr i praksis at når tirsdagsrunden har startet, så kan du bestille en starttid i helgen – vel å merke dersom det finnes en ledig tid den helgen.

Fortsatt mulig å slenge seg med (walk-on’s eller drop-in)

Til tross for begrensningen på maks 2 gjeldende bookinger samtidig (som beskrevet ovenfor) skal medlemmer som er på klubben kunne «slenge seg med» på en ledig plass uten at det teller som 1 av 2 gjeldende starttider. I dette tilfellet gjelder følgende forutsetninger;

• man kan tidligst reservere slikt spill maks to timer før tee-off
  • reservasjon gjøres ved personlig oppmøte hos starteren (ikke via telefon eller nettet)
  • man må være på klubben i tiden mellom reservasjon og spill
  • det er kun starteren som kan legge inn denne tredje reservasjonstiden