• Hjem
  • Spill

Bedriftsgolf

Oslo Golfklubb tilbyr også muligheten for å arrangere en corporate dag for dine ansatte og kunder her hos oss. Dette er en glimrende måte å samle sine viktigste assosierte på, hvor man kan nyte en toppklasse golfbane i vakre omgivelser og fullføre dagen med middag på terrassen med utsikt over banen, bogstadvannet og sørkedalen. OGK har stor og god kompetanse på arrangementsledelse og tar stolthet i å kunne gi deg som kunde en best mulig dag på Bogstad. En unik mulighet til å tilbringe tid med viktige kunder og ansatte!

Vi skreddersyr pakken etter ditt behov for å imøtekomme ulike ønsker og krav. Alltid inkludert i prisen vil være alt administrativt arbeid med gjennomføring av spill/turnering og "welcome kit".

Flere store bedrifter har benyttet seg av vårt anlegg i forbindelse med turneringer for kunder og ansatte.

Tilbyr opplevelser av høy kvalitet

"Et av våre verdigrunnlag er at vi skal ha det morsomt og lønnsomt, og i akkurat den rekkefølgen. Derfor har vi Reitan Convenience nå i flere år hatt gleden av å invitere våre samarbeidspartnere til en litt annen type dag enn det vi ellers har, her på Bogstad. Oslo Golfklubb, og deres team, klarer virkelig å legge til rette for et arrangement som gjør at hver eneste en av våre gjester synes de har hatt en fantastisk dag, uansett hvordan spillet har gått! Da har vi hatt det morsomt, noe vi igjen er sikre på også blir lønnsomt. Det at våre viktige samarbeidspartnere kommer igjen år etter år er avgjørende for oss, og takket være den unike totalopplevelsen en får hos Oslo Golfklubb og på Bogstad golfbane gjør de det".

Stian Breivik, Markedssjef Narvesen

Kontakt

Kontakt gjerne klubben for mer informasjon ved Roger Bakke, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf. 482 42 428.

Pro Shop: Alle dager 08.00-19.00
Kafé: Alle dager 09.00-22.00