Årsmøte, Magnumputten og middag

Onsdag 25. september var det senior herrers tur til å markere at golfsesong snart er over for denne gang.

TEKST: PER J. EITZEN

Årets siste onsdagsrunde ble spilt og litt senere på dagen ble årsmøtet, Magnumputten og avslutningsmiddagen avholdt.

Som i 2018 var det 58 spillere som hørte skuddene fra Stephen og dermed tok del i årets siste turnering. Mye bra score til tross for at man hadde begynt med dressing av fairwayene den morgenen.
Det var blide og fornøyde spillere som inntok vaffel og kaffe etter innkomst. Sesongen var gått for fort var det generelle omkvedet, og noen gledet seg allerede til neste sesong med nytt klubbhus.
Imidlertid er man meget positivt overrasket over hvor utmerket alt har fungert i inneværende sesong med diverse provisorium, men samtidig gleder man seg til nytt klubbhus i 2020.

Årsmøtet-Magnumputten-Årsmiddag
Som sedvanlig ble årsmøtet avholdt kl 16.00 med engasjerte og interesserte medlemmer – 29 i tallet. Forslag til endringer og forbedringer ble diskutert og konstruktive og gode innspill ble lagt frem, - noe seniorkomiteen skal ta stilling til før neste sesong.

Deretter flyttet man seg ned på puttinggreenen hvor den tradisjonelle Magnumputten ble avholdt. Treffsikkerheten var vesentlig bedre i år enn i fjor da kun en persSenior herrers avslutning anrfinn johnsen formsineketon traff i 1 runde og dermed sikret seg flasken uten konkurranse. I år derimot gikk hele 7 personer videre, men det var bare Lars Krefting som traff i annen runde og dermed kunne ta med seg magnumflasken hjem.

Hele 36 deltagere inntok en meget velsmakende middag i teltet – imponerende hva restauranten får til med begrensede fasiliteter. All honnør til kjøkken og personalet.

Premiering
Lykkelige og dyktige vinnere i forskjellige klasser ble behørlig premiert.
Årets beste seniorspiller ble i år ikke en av gjengangerne. Arnfinn Johnsen gikk av med seieren og fikk dermed Årets Seniorpokal. Han mente at innendørstrening på Fornebu sist vinter hadde gjort susen!

Turneringsinfo herrer

Pro Shop: Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Kafé: Stengt
Driving range: Stengt
Treningslokalet: Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.

Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.