Velkommen til Wahlstrøms Pokal

Søndag 17. september arrangerer vi nok en gang den tradisjonsrike juniorturneringen "Wahlstrøms Pokal". Over 270 junior spillere vil være på plass her på Bogstad!

Antall deltagere er likt som i Sarah & Carls Cup tidligere i år, men det er ny deltagerrekord for denne turneringen.

Deltagere mellom seks og åtte år spiller fire tilpassede hull. Juniorer over 13 år spiller alle 18 hull. De mellom ni og tolv år spiller ni hull fra litt forskjellige tee-bokser avhengig av handicap. Konkurranseformen er både netto og brutto for de fleste. I klassene 13-15 år og 16-19 år er Wahlstrøms Pokal en del av Narvesen Tour for region Østlandet Vest.

De første slår ut kl. 08.00. Vi regner med det blir spilt helt frem til mørket stopper oss. Vi har estimert dette til å blir i 20.00 tiden. Med et tett spilleprogram har vi igjen klart å skape plass til alle som meldte seg på. Men god gjennomføring forutsetter relativt raske runder, så vi setter pris på at alle spillere holder tempoet oppe 😉

Klikk her for startlisten

Registrering

Alle spillere må registere seg ved klubbhuset og betale påmeldingsavgift i Pro Shop før de går ut. Det blir premieutdelinger fortløpende utover dagen. Mer informasjon om dette fås ved registrering.

Mat og drikke

Alle spillere får mat og drikke på dagen.

Litt om historien bak Wahlstrøms Pokal

Arild Wahlstrøm arrangerte turneringen for aller første gang rundt 1949. Klubben har forsøkt å finne nøyaktig årstall, men uten hell. Årsaken er at det var en glidende overgang fra et mer privat arrangement for Arilds barn og deres venner, til en mer offisiell turnering. Etterhvert som tiden gikk ble klubben mer og mer involvert i turneringen og overtok den til slutt i sin helhet.

Hvem var så Arild Wahlstrøm? Arild var medlem i klubben fra 1926 og spilte utallige golfrunder både ute og hjemme. I NM finalen i 1949 tok han gull. Arild satt en rekke år i Oslo Golfklubbs styre før han i 1961 overtok som formann for en fire års periode. Han ble også President både i Norges Golf Forbund og i det Europeiske Golf Forbund. Han var en utrettelig forkjemper for juniorgolfens fremme. Samme med sin kone Aasta som selv vant NM hele 6 ganger, arrangerte han i mange år Arild Wahlstrøms Pokal for våre yngste rekrutter.

Vi ønsker alle deltagere hjertelig velkommen!

Hverdager 08-17
Alle dager 08-19