Turneringer

Oppdaterte retningslinjer fra myndighetene og forbund gjør at vi fremover vil åpne opp for turneringsaktivitet. Her følger informasjon for damedag, seniordag, torsdagsmatch og klubbturneringer.

NGF åpnet 28. april opp for arrangering av lukkede klubbturneringer, herunder turneringer kun for klubbens medlemmer. Regjerningen vedtok også 30. april en oppmykning av koronareglene. Fra og med 7. mai vil inntil 50 mennesker kunne være i aktivitet sammen dersom de holder minst én meter avstand. Helsemyndighetene vurderer å øke antallet til inntil 200 mennesker fra og med 15. juni, avhengig av smitteutviklingen i landet i tiden fremover.

De nye retningslinjene åpner opp for turneringsaktivitet på Bogstad. Vi vil tilrettelegge for at turneringene og arrangementene gjennomføres på en forsvarlig måte innenfor gitte retningslinjer. Vi understreker at øvrige smittevernstiltak gjelder og ber medlemmene passe på at det ikke blir større ansamlinger før, under og etter spill.

Damedag og Senior Herre – oppstart 19.- og 20. mai

Dame- og seniordag starter opp uken etter 17. mai. Det vil si at første dameturnering blir tirsdag 19. mai, og første seniorturnering blir onsdag 20. mai. Innen den tid vil klubben informere om eventuelle tilpasninger for scoreregistrering mv.

Vi minner om at påmelding til dame- og seniordag er fredag kl. 12:00 for deltakelse påfølgende uke.

Klubben oppfordrer medlemmene til å melde seg på via Golfbox. Alternativt kan påmelding skje via mail eller telefon til Christian Aronsen (mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. | tlf: 938 44 985). Vi jobber også med en digital betalingsløsning for betaling av startkontingent.

Torsdagsmatch – oppstart 14. mai

Torsdagsmatchen vil starte opp torsdag 14. mai. Klubben kommer tilbake til praktiske detaljer for gjennomføring av torsdagsmatchen innen utgangen av uken.

Klubbturneringer

Vi vil også åpne opp for klubbturneringer. Enkelte av de sosiale klubbturneringene planlagt tidlig i sesongen vil utgå eller utsettes. Under følger en oversikt over turneringene som vil arrangeres frem til 15. juni. En oppdatering for resten av sommeren og høsten følger etter hvert.

• Bogstadpokalen – Klubbmesterskap Match, påmeldingsfrist 20. mai: Tradisjonsrik matchspillsturnering hvor det settes opp et tablå, og spillerne avtaler seg imellom passende tidspunkt for å spille matchene innen angitt frist. Åpen for damer og herrer i felles klasse med øvre handicapgrense på 24. Husk påmeldingsfristen 20. mai kl. 23:59. PÅMELDING
  • Ekteparmatchen, 25. mai: Kvalifisering til årets ekteparmatch spilles mandag 25. mai med etterfølgende rekemiddag. De åtte beste parene fra kvalifiseringen går videre til matchspill som avtales mellom parene som møtes. Maks antall par er 24. PÅMELDING
  • Ladies Vår Scramble, 3. juni: 9-hulls Scramble for damer i alle aldre. Starter kl. 16:00 på ettermiddagen og avsluttes med enkel bevertning og premieutdeling etter spill. Maks antall deltakere er 40. PÅMELDING
  • Familiematchen, 8. juni: Foursome parturnering med to generasjoner familiemedlemmer hvorav minst en av lagets medlemmer må være medlem av OGK. Kvalifisering spilles mandag 8. juni, hvor de åtte beste til matchspill som avtales mellom parene som møtes. PÅMELDING
  • Sankthanspokalen, 13. juni: Tradisjonsrik slagturnering som i år spilles over 18 hull lørdag 13. juni. Dame- og herreklasse med øvre handicapgrense på hhv. 30 og 18. PÅMELDING

Handicaptellende turneringsrunder

Turneringsrundene vil være handicaptellende så lenge det ikke annet er angitt. Les for øvrig tilpasninger til golfreglene for handicaptellende runder HER.

Velkommen til årets turneringssesong på Bogstad!

Ta kontakt ved spørsmål:
Christian Aronsen | Golfansvarlig OGK | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. | +47 93 84 49 85
Erik Woods | Turneringskomiteen OGK | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. | +47 97 43 28 60

Administrasjon: Hverdager kl. 08:00-16:30
Pro Shop: Alle dager kl. 08.00-19.00