TM med premier fra Crisco

Torsdag 9. august er Crisco premiesponsor av Torsdagsmatchen (TM). Det kan lønne seg å delta og spille bra!

Det kan lønne seg å delta i kommende torsdags Torsdagsmatch. Crisco stiller med følgende premier i klasse A, B og C:

1. plass: Srixon golfbag
  2. plass: Cleveland hybrid
  3. plass: Cleveland wedge

Dette er Torsdagsmatch

Hver torsdag gjennom sesongen spiller klubbens medlemmer Torsdagsmatch. Navnet i seg selv er misvisende da det ikke spilles match-format, men netto slag og stableford avhengig av klasse.

Som deltager i en Torsdagsmatch bestiller man starttid i GolfBox og bestemmer selv hvem man skal spille sammen med. Alle må ha en markør og starttid bestilles inntil 5 dager før.

Før man slår ut må deltakere registrere seg på liste i Pro Shop og betale startkontingent på kr 50,-.
Etter endt spill skal scorekortet leveres til administrasjonen, nærmere bestemt i den blå scorekort-kassen som henger på veggen utenfor administrasjonen i klubbhuset. Resultatet blir deretter lagt inn i GolfBox og resultatet blir publisert.

Hver torsdagsmatch registreres i det som kalles Per Teigens Pokal. De 9 beste på OoM tar med seg gjennomsnittet av sine 5 beste scorer inn i finalerunden som spilles tredje helgen i september. Finalerunden legges til gjennomsnittet og vinner av Per Teigens Pokal kåres. Vinner mottar pokalen pluss en reservert parkeringsplass nærmest klubbhuset for kommende sesong.

Det spilles i følgende klasser:
Klasse A: Hcp opp til 9,3
Klasse B: Hcp 9,4 – 16,5
Klasse C: Hcp 16,6 – 36,0

Spilleform:
Klasse A Netto slag (Per Teigen: stableford resultatet registreres)
Klasse B Stableford
Klasse C Stableford