TM sponset av Crisco

Torsdag 2. juli er Crisco premiesponsor av Torsdagsmatchen (TM). Det kan lønne seg å delta og spille bra!

Crisco stiller med følgende premier i klasse A, B og C:

1. plass: Zoom laser
  2. plass: Bushnell gps klokke
  3. plass: Golfbag

Turneringen er forbeholdt klubbens medlemmer. Selve navnet i seg selv er misvisende da det ikke spilles match-format, men netto slag og stableford avhengig av klasse.

Som deltager i en Torsdagsmatch bestiller man starttid i GolfBox og bestemmer selv hvem man skal spille sammen med. I år kan de som ønsker det betale startkontingent i GolfBox og ta i bruk mobil scoreinntasting. Alternativt melder man seg på i Pro Shop som vanlig og leverer scorekort i scorekassa som henger på startboden. Her følger en veiledning dersom man ønsker å ta i bruk de digitale løsningene:

• Meld deg på Torsdagsturneringen i GolfBox. Velg hvilket teested du vil spille fra og betal samtidig startkontingenten (obligatorisk). Ved å gjøre dette slipper du å registrere deg i Pro Shop før runden.
  • Har du meldt deg på og betalt startkontingent i GolfBox får du muligheten til å taste din egen score på mobilen.
  • Torsdag morgen får hver spiller som har meldt seg på i GolfBox en link til mobil scoreinntasting. Det er valgfritt å gjøre dette, man kan føre scorekort som vanlig å levere i «scorekassa».
  • Dersom man ikke spiller fra teested valgt ved påmelding må man gi beskjed om dette. Aller helst gjennom å levere et scorekort i «scorekassa».
  • Det er mulig å taste scoren underveis i runden på banen, men du kan like gjerne føre inn alle scorene etter runden.
  • Når man har tastet 18 hullscorer er man ferdig, og kan gå ut av den mobile scoreinntastingen. Minner om at det er totalt antall slag som til enhver tid skal føres.
  • Det er ikke nødvendig å levere scorekort i scorekassa dersom scoren er registrert via mobil scoreinntasting.
  • Vi gjør også oppmerksom på at starttiden oppgitt på scoreinntastingen er fiktiv og korresponderer ikke med booket starttid i GolfBox.

Så lenge koronasituasjonen varer skal spillere selv registrere sine egne hullscorer på scorekortet – markør skal ikke gjøre dette. Markør skal ikke fysisk signerer for spillerens hullscorer, men noen form for muntlig bekreftelse må benyttes, ref. covid-19-modifiseringer av golfreglene.

Premier hver torsdag
Det deles ut premier etter hver torsdagsrunde. Golfballer er fast innslag, men ved enkelte runder vinner man flotte premier levert av klubbens samarbeidspartnere. Resultatlisten med premieoversikt finner du i ankomstsonen - på tavlen som henger på heissjakten like utenfor luken til administrasjonen. Listen henges opp den påfølgende fredagen.

Per Teigens pokal
Hver torsdagsmatch registreres i det som kalles Per Teigens Pokal. De ni beste på OoM tar med seg gjennomsnittet av sine fem beste scorer inn i finalerunden som spilles i september. Finalerunden legges til gjennomsnittet og vinner av Per Teigens Pokal kåres. Vinner mottar pokalen pluss en gunstig plassert parkeringsplass for sesongen 2021.

Det spilles i følgende klasser:

• Klasse A: Hcp opp til 9,3
  • Klasse B: Hcp 9,4 – 16,5
  • Klasse C: Hcp 16,6 – 36,0

Spilleform:

• Klasse A: Netto slag (Per Teigen: stableford resultatet registreres)
  • Klasse B: Stableford
  • Klasse C: Stableford

Tee:

Hver enkelt spiller velger selv hvilket teested man spiller fra. Det er viktig at teested markeres tydelig på scorekortet.

Lykke til!

Administrasjon: Hverdager kl. 09.00-17.00