Tilbud om livsvarig medlemskap

Styret har vedtatt å tilby medlemskap som ledd i finansieringen av nytt klubbhus. Tilbudet gjelder frem til 15. oktober i år og er ment som et attraktivt engangstilbud.

Dersom styret finner at antallet tegninger av livsvarig medlemskap må begrenses, vil det skje etter prinsippet først i tid, best i rett.

Tilbudet gis til alle aktive og passive medlemmer, og innebærer innbetaling av et engangsbeløp på kr 350.000 som dekker alle fremtidige kontingenter og avgifter knyttet til medlemskap (tillegg for leie av skap, tralleplass m.v. er ikke inkludert). Man kan velge å tegne livsvarig medlemskap for seg selv eller andre medlemmer, for eksempel barn eller barnebarn. Beløpet er fastsatt basert på 25 ganger kontingent og avgifter for voksne aktive medlemmer (kr 13.700 per år), avrundet opp til kr 350.000. Beløpet skal innbetales i januar 2019 og vil i sin helhet gå til finansiering av klubbhusprosjektet og eventuelt reduksjon av gjeld.

- Styret mener at dette er et attraktivt tilbud til medlemmer som har anledning, og dermed sikre en forutsigbarhet rundt kostnadene ved å være medlem av Oslo Golfklubb for resten av livet. Samtidig gir ordningen inntekter som vi trenger for å finansiere merkostnader for klubbhuset som følge av et stramt entreprenørmarked, og høyere priser enn de som ble lagt til grunn da medlemmene i fjor høst sa ja til prosjektet, sier styreleder Jens-Ove Hagen.

Det har også tidligere vært anledning til å tegne livsvarig medlemskap i klubben, men ordningen ble avviklet på 1990-tallet. Gjeninnføringen av ordningen forutsetter årsmøtets godkjenning senere i høst. Forslag til revidert finansiering av nytt klubbhus vil bli lagt frem i samme møte.

Medlemmer som ønsker å benytte seg av tilbudet om livsvarig medlemskap bes kontakte daglig leder Niels Vik snarest mulig og senest 15. oktober, på telefon 900 79 000 eller
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Administrasjon: Hverdager 08.30-17.00
Pro Shop: Alle dager 08.00-19.00