Strukturell trening med Pontus

Vanligvis holder Pontus et introduksjonskurs for flere nykommere samtidig. Grunnet koronasituasjonen og smitteverntiltakene tilbyr han nå introduksjoner 1-1, samt 2-1 i kombinasjon med simulator golf.

Du kan utvikle dine ferdigheter med Strukturell trening. I den forbindelse siterer Pontus Lüttkens Viktor Hovlands ord til NRK etter seieren i Puerto Rico Open i februar 2020:

"Jeg føler at man blir fortalt veldig ofte at man ikke skal tenke sånn, men tenke sånn. Og sånn og sånn. I bunn og grunn kommer det ned til ferdighetene dine. Slår man dårlig, så går det ikke an å tenke seg til å slå bra.”

Strukturell Trening handler om å få en bedre funksjon og kunnskap om hvordan våre sanser påvirker hvordan vi beveger oss og hvordan en person med enkle øvelser kan minke smerte, skape mer bevegelse og dermed få et bedre grunnlag for golfspill. I praksis handler det konkret om å trene leddsansen, balansesansen og synssansen. Disse tre hjørnesteinene er avgjørende for hvordan du beveger kroppen din. Optimering av struktur gir forbedret funksjon og da kan hvilken som helst trening/interesse få en bedre opplevelse. En tydelig positiv forskjell mange opplever etter en tids trening er forbedret kroppsholdning og lettere gange/løping.

Pontus Lüttkens, som i sommerhalvåret arbeider i baneavdelingen i klubben, tilbyr Strukturell trening. Han er utdannet massasjeterapeut på Naprapathøgskolen i Stockholm og har over 15 års erfaring som sertifisert skilærer, og 14 år som terapeut med erfaring fra pasienter i aldersspennet 8-100+ med ulike sykdomstilstander som ME, alzheimer, allergi, polio og ryggfrakturer, prolapser, skoliose, PTSD, balanse og øyekoordinasjon, koordinasjonsvansker og generelt stive muskler og ledd. Pontus er kjent som tålmodig og dyktig lærer og hans erfaring fra ulike sporter som golf, ski, snowboard, klatring og vindsurfing kommer godt med når den strukturelle treningen skal innlemmes med favorittsporten.

Vanligvis holder Pontus et introduksjonskurs for flere nykommere samtidig. Grunnet koronasituasjonen tilbyr han heller introduksjon 1-1, samt 2-1 i kombinasjon med simulatorgolf.

Introduksjonene er på 30 minutter og koster kr 150 per person ekslusive pris for golfsimulator.

Det er muligheter for introduksjon på hverdager mellom kl 09.00-14.00, samt på kvelder etter avtale.

Send e-post til Pontus ved intresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Administrasjon: Hverdager 08.00-17.00
Pro Shop: Mand-fred:10-16, lørd:10-14