Sommerens kurs og Golfcamp

Sommerens golfkurs for barn og unge i alderen 6-18 år er klare for påmelding. Det gjelder også Golfcamp i skoleferien - uke 25 og 32.

Bli med på Golfcamp i uke 25 og/eller 32!

Golfcampene er for alle barn i alderen 6 til 12 år. Det er flott om du har spilt noe golf før men det er ikke et krav. Som deltager kan du regne med god ivaretagelse, mye trening, spill, lek og moro!

Klikk her for å mer informasjon og påmelding til golfcamp og sesongens golfkurs

Sesongens golfkurs

Kursene pågår gjennom sesongen, med tar en pause i skoleferien.
Deltagerne lærer grunnleggende golfferdigheter og det satses på utvikling av hver enkelt spiller - uansett nivå. Det legges vekt på et godt miljø og at alle skal få mulighet til å spille golf med andre i samme alder.

Ekstratilbud for deltagere i Golfgøy, Birdies og Eagles
Alle deltagere kan delta i organisert spill på Nordhaug hver onsdag fra kl. 16.30. Deltagelse her krever påmelding hver uke til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Alle deltagere kan spille gratis på Nordhaug sin korthullsbane. De 4 første gangene kan et familiemedlem bli med gratis.

Nytt tilbud i 2021: Eagles/Birdies Future Stars, 10-12 år
Eagles/Birdies Future Stars er en gruppe for gutter og jenter født 2009-2011 som har en egen drivkraft om å bli gode i golf. Her setter vi litt høyere krav til fokusert trening.
I tillegg er det to 30 min. privatleksjoner med Robin Pettersson inkludert i påmeldingen. Kriterier for påmelding til Eagles/Birdies Future Stars:

• Deltager er allerede påmeldt i en ordinær treningsgruppe (eagles eller birdies på tirsdag/torsdag).
  • Trene og spille golf utenom gruppetrening
  • Delta i turneringer

Kursavgift: kr 3000,-

Klikk for mer informasjon om Eagles/Birdies Future Stars

Golfgøy - golfkurs for jenter og gutter i alderen 6-10 år

• Kursdag: mandager
  • Inkluderer én time gruppetrening pr. uke i 14 uker. Teknisk trening, GOBBS (grep, oppstilling, ballplassering, balanse og sikte). Konkurranser, øvelser/tester, lek med/uten kølle og ball.
  • Kursavgift: kr 2700,-

Birdies - golfkurs for jenter i alderen 8-13 år

• Kurs for jenter som har spilt noe golf tidligere. Alder 8-13 år.
  • Gruppen kommer å ha trenere etter antall deltagere og gruppen deles etter alder og mestringsnivå.
  • Kursavgift: kr 3800,-.

Eagles - golfkurs for gutter i alderen 8-13 år

• Kurs for gutter som har spilt noe golf tidligere. Alder 8-13 år.
  • Kursavgift: kr 3800,-
  • Årskontingent: Deltagere på kurset Eagles 3 må også betale en kontingent på kr 1800,- som faktureres i etterkant av påmeldingen.

Team OGK Girls - treningsgrupper for jenter i alderen 14-18 år

• Dette er treningsgrupper for jenter født 2003-2007 som har ambisjoner om å drive med golf på et sosialt nivå, men det setter ingen begrensninger.
  • Vi vil legge vekt på innlæring av gode holdninger til idretten, bygge godt miljø i gruppen, samt ha fokus å utvikle ferdighetene til den selvstendige spiller.
  • Deltagelse inkluderer én time gruppetrening pr. uke i 14 uker. Teknisk trening, konkurranser, øvelser/tester, lek med/uten kølle og ball og banespill er noen aktivitetene vi går igjennom.
  • Kursavgift: kr 2900,-
  • Årskontingent som faktureres i etterkant av påmeldingen: kr 3900,- (gir banespill på Oslo GK sesong 2021, faktureres i etterkant av påmeldingen)

Team OGK Boys - treningsgrupper for gutter i alderen 14-18 år

• Dette er treningsgrupper for gutter født 2003-2007 som har ambisjoner om å drive med golf på et sosialt nivå, men det setter ingen begrensninger.
  • Kursavgift: kr 2900,-

Klikk her for å mer informasjon og påmelding til golfcamp og sesongens golfkurs