Provisorier i 2019

Det er en spennende golfsesong som står for døren og uten klubbhus blir det en del provisoriske forhold som medlemmer, samarbeidspartnere, gjester og ansatte må forholde seg til.

Provisorisk klubbhus

Rundt påsketider skal det settes opp et provisorisk klubbhus i form av et telt på puttinggreenen foran klubbhuset. En glassvegg vil sørge for at utsikten mot Bogstadvannet blir ivaretatt. På kortsiden mot Pro Shop skal det etableres en terrasse. Her vil det bli enkel servering av mat og drikke. Teltet skal etter planen settes opp i perioden 10.-17. april. NB! Teltet vil avvike fra det som er vist på bildet.

Telt web

Parkering

Som det fremkommer på skissen nedenfor vil kun en liten del av parkeringsplassen være til disposisjon for medlemmer og gjester. Grensen for anleggsområdet vil kunne variere noe, men vi regner med å ha ca. 35 plasser tilgjengelig. Plassproblemet løses ved at klubben leier et område på campingen. Første uken i august bortfaller dette tilbudet da hele campingplassen er forbeholdt tilreisende som skal delta på Norway Cup. Det jobbes med å finne en løsning på parkeringsutfordringene denne uken.

Etter planen skal det etableres en bagdrop-sone for å gjøre transportetappen over Sørkedalsveien enklere.

Byggeplassen web

Pro Shop med turneringskontor oppå

Pro Shop får 2 sammensatte brakker på til sammen 33 kvm som skal plasseres i området ved vannposten som befinner seg etter hull 9. Oppå Pro Shop vil det plasseres en kontorbrakke som skal benyttes som turneringskontor. Pro Shop-brakken vil være på plass tirsdag 9. april.
NB! Brakkene vil avvike fra bildet.

Pro shop web

Bur, tralleplass og garderobeskap

Klubben har søkt å finne løsninger til medlemmer som hadde bur i trallerommet i klubbhuset. I det øverste hjørnet på parkeringsplassen står det en kontainer (se bildet nedenfor) som har kapasitet til 72 bur. Det betyr dessverre at vi har 30 bur færre enn det var plass til i trallerommet. Den begrensede åpningstiden til kontaineren som er fra kl. 07.30-19.30 gjør at ønske om bur har bortfalt for noen.

Kontainer bur web

Alle som hadde tralleplass i klubbhuset får tilbud om plass i 2019. Like ved boligbygget er det satt opp to kontainere til dette formålet. Her vil det også være lagt opp strøm for batterilading. Åpningstiden i disse kontainerne er fra kl. 07.30-19.30.

Kontainer traller web

Kontorer for trenerne og ansatte i administrasjon

Ansatte i administrasjonen og idrettsavdelingen har kontorer i boligbygget som ligger like ved driving rangen.

Pro Shop: Hverdager 10.00-16.00
Kafé: Stengt
Driving range: Åpen
Treningslokalet: Hverdager 08.00-21.00 (helg 15.30)