Påmelding og startavgift fremover

Vi opplever dessverre alt for mange avmeldinger til de ukentlige turneringene; damedag, herredag, seniordag. Her følger viktig informasjon om påmelding, startavgift og avmelding/refusjon.

Påmeldingsfrist til de ukentlige turneringene er senest kl. 12.00 seks dager før spill. Påmeldingsfrist og avmeldingsfrist er den samme. Når påmeldingsfristen har gått ut er det ikke mulig å logge seg inn i GolfBox og slette turneringspåmeldingen selv.

Årsaken til at fristen er seks dager før spill skyldes kombinasjonen av regelen om at et aktivt medlem kan ha maks 2 bookinger liggende samtidig og at deltagelse i de ukentlige turneringene skal telle som 1 av 2 bookinger.

For at GolfBox skal kunne stenge for at et aktivt medlem ikke skal kunne ha flere enn 2 bookinger samtidig må hver enkelt påmelding til de ukentlige turneringene legges inn i selve bookingbildet. Siden aktive medlemmer kan booke starttid 5 dager før spill må administrasjonen legge turneringsdeltagelsen inn i starttidsbildet før bookingbildet åpner 5 dager før. Derav påmelding til turneringene 6 dager før spill.

Dessverre så opplever klubben svært mange avmeldinger i siste liten til turneringene. F. eks fikk vi inn 52 avmeldinger etter at avmeldingsfristen gikk i denne uken. Det er mange! Med overføring fra turneringspåmelding til starttidsbildet sier det seg selv at dette krever mye logistikk. I tillegg til å skape mye administrasjon skaper det også uforutsigbarhet for de som står på venteliste og som har lyst til å spille.

VIKTIG INFO. om betaling av startavgiften og eventuell refusjon

Betaling av startavgift (kr 75) på de ukentlige turneringene (damer, herrer og senior herrer) fremover gjøres på følgende måte:

• Damer og Herrer: Tirsdag 22. juni betales i Pro Shop hos Stephen før utslag. Fra og med tirsdag 29. juni betales startavgiften i GolfBox*
  • Senior Herrer: Onsdag 16. juni og 23. juni betales i Pro Shop før utslag. Fra og med onsdag 30. juni betales startavgiften i GolfBox*

NB! * Startavgiften fremover refunderes kun dersom du står på venteliste og ikke får plass. Hvis du får plass og melder deg av etter avmeldingsfristen vil ikke startavgiften bli refundert.

Administrasjon: Hverdager 08-17
Pro Shop: Alle dager 08-19