Member/Guest Invitational 2020

Knut Anders og Henrik Abrahamsen

Lørdag 27. juni i rekordvarme ble en av årets store turneringer på Bogstad, Member/Guest Invitational arrangert for sjette gang.

Turneringen kom første gang på programmet i 2015 og har blitt en av de turneringene som absolutt flest ønsker å få med seg ikke minst grunnet at medlemmene får ta med en valgfri gjest.

Tidligere år har turneringen blitt spilt som en shotgunturnering med i overkant av 100 spillere. 2020 har på mange måter vært et spesielt år, blant annet med enorm golfinteresse i hele landet. Da påmeldingen for årets turnering åpnet, rant det på med spillere som ønsket å være med. Interessen var så stor at et valg måtte gjøres. Konklusjonen ble at det var ønskelig å la alle som hadde meldt seg på få delta og det ble besluttet løpende start. Det ga en utrolig rekord med 83 deltagende lag (166 spillere).

Klokken 07.45 gikk de første parene ut på hull 1 og de siste startet over 6 timer senere. Det ble spilt bestball der beste score per hull var tellende.

Det ble en usedvanlig fin og varm dag på vakre Bogstad og en bane som knapt noen gang har vært i bedre stand. På det varmeste nådde temperaturen 33 grader og under slike forhold kreves det gode egenskaper med å holde hodet kaldt i avgjørende øyeblikk. Noen lykkes særdeles godt med akkurat det og da endelige resultatlister forelå sent lørdag kveld var det bare å gratulere OGK-medlem Knut Anders Abrahamsen og hans gjest, Henrik Abrahamsen (Sorknes Golfklubb) med seieren i Member/Guest Invitational 2020, med 49 poeng. På andre plass med 48 poeng, ett poeng foran tredjeplassen kom Jens Birkeland og hans gjest, Pål Berget (Hammerfest og Kvalsund Golfklubb). Uten Jens sin birdie på hull 18 hadde resultatlisten sett annerledes ut.

I tradisjonens tro inviteres de to beste lagene til en Member/Guest finale på en ekstern bane. Tidligere år har finalen vært arrangert på flere av Europas beste baner. Grunnet reiserestriksjoner er årets finale lagt til kanskje en av verdens vakreste baner, Lofoten Golf Links. Finalen går av stabelen allerede helgen 10.-12. juli. Oslo Golfklubb ønsker finalistene god tur nordover og lykke til.

Grunnet beslutningen om løpende start var det ikke lagt opp til felles samling og premieutdeling etter turneringsslutt, men alle deltagere fikk servert mat på klubbens nye fantastiske terrasse etter at de var ferdig med å spille. Tusen takk til Magnus og hans eminente medhjelpere i restauranten.

Som seg hør og bør ble det arrangert noen innlagte konkurranser med flotte premier fra noen av Oslo GK sine samarbeidspartnere og andre bidragsytere.

Closest to Pin:

• Hull 3: Kjetil Bakke Eriksen, 4,29m – vinner en regnjakke levert av Kjus
  • Hull 8: Rune Rudshaug, 0,82m – vinner en golfbag levert av Taylormade
  • Hull 11: Stian Lange, 0,42m – vinner 2 premiumbilletter til Celine Dion levert av Telenor Arena
  • Hull 16: Stian Lange, 1,88m – vinner fri disposisjon av en valgfri Lexus en helg

Rettest Drive (nærmest den hvite linjen): Hull 6: Andreas Vogt – vinner et par golfsko levert av Footjoy

Longest Drive: Hull 17: Marius Andresen – vinner en regnjakke levert av Kjus

Klikk for flere resultater.

Da gjenstår det å rette en stor takk til alle deltagere, banemannskap, værgudene og andre som bidrog til at årets Member/Guest, den sjette i rekkefølgen ble en stor suksess. Det er bare å glede seg til ny turnering i 2021.

Turneringskomiteen

Administrasjon: Hverdager kl. 09.00-17.00