Medlemstur til La Finca Golf & Spa Resort

Bli med Johan og Bjørn Sindre til Alicante 9.-16. mars 2020 og få med deg spill på to fine baner og masse god trening i et natuskjønt område.

I Alicante området finnes det flere fine golfresorts og en av de aller beste finner man 35 minutter sør for flyplassen, nemlig La Finca Golf & Spa Resort. Hit blir det golftur i begynnelsen av mars. I løpet av uken blir det god mat og drikke, spill på to fine baner og trening med PGA Proene Johan Elgborn, Bjørn Sindre Skott.

La Finca Golf Club ligger i et naturskjønt område hvor hullene går rundt hotellet. Banen har mange unike golfhull som bla. hull 7 der greenen er rektangulær og beskyttet av en bunker formet som en L. Greenen på hull 14 er som en dyp tallerken hvor ballen ruller tilbake ved for lange innspill. Det er også en del vannhull på banen som gjør den ekstra spennende. Klubbhuset er storslagent med flott utsikt over banen og en god restaurant. Treningsområdene er fine og ligger rett utenfor hotellet.

Villamartin Golf Club blir det også spill på i løpet av uken. Det er en hyggelig bane som ligger 15 minutter fra La Finca. Den er mer kuppert med mange oliventrær som hindringer og noen ganger står de midt i fairway eller rett foran greenen. Banen har greenområder med velplasserte bunkere og få vannhull.

Hotel La Finca Golf & Spa er et moderne 5-stjerners hotell. Det har 120 rom hvor alle har balkong eller terrasse med utsikt over bassenget eller golfbanen. Det blir seks middager på hotellet som serverer mat fra det spanske kjøkken og vin til maten er inkludert. Selvfølgelig har hotellet en Spa-avdeling der man kan slappe av etter golfrundene. Denne resorten har alt man kan tenke seg for å nyte en herlig golfuke.
Johan og Bjørn Sindre ser frem til en hyggelig golftur med dere i Spania!

pdfKlikk for mer informasjon (pdf)

Klikk for påmelding

Pro Shop: Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Kafé: Stengt
Driving range: Stengt
Treningslokalet: Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.

Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.