Lyst til å lede 100 års jubileumskomiteen?

Den 13. juni 2021 fylte klubben 97 år, det betyr at det kun er under tre år igjen til vi er 100! I den anledning ønsker styret at klubbens historie fortelles.

Komiteleder, 100 års jubileet (prosjekt)

Vi ser nå etter et medlem som skal ha ansvar for å lede arbeidet med å dokumentere, beskrive og fortelle vår unike historie. Lignende arbeid har vært gjort til 25, 50 og 75 års jubileet så mye dokumentasjon finns allerede i bokform. Til 100 års jubileet har vi en ambisjon om å samle hele vår historie med mål om å fortelle den til et bredere publikum, i ett nytt og dynamisk format.

Så hvis du brenner for klubben, er lidenskapelig opptatt av historiefortelling og har lyst til å lede dette arbeidet, da må du lese videre.

Kjernen i komiteens oppgaver:

• Samle eksisterende historiske data og strukturere disse
  • Dokumentere siste 25 års historie
  • Evaluere tidligere dokumentert historie og korrigere, supplere om nødvendig
  • Utarbeide forslag til hvordan vår 100 års historie skal fortelles (bok, film, dokumentar etc.)
  • Produsere og presentere fortellingen til våre medlemmer

Komiteleder fremmer selv forslag til medlemmer av komiteen og velger disse i samråd med styret.

Hvilke kvalifikasjoner er ønskelig at komiteen innehar:

• Struktur
  • Selvstendighet
  • Fremdriftskraft
  • Evnen til å prioritere
  • Digital kompetanse
  • Tid og kostnadsstyring

Klubben tilbyr:

• En unik mulighet til å sette sitt fotavtrykk i klubbens historie
  • Takknemlighet, heder og ære

Hvis du synes dette virker spennende og mener å ha det som skal til for å lykkes med denne oppgaven, ønsker vi å komme i kontakt med deg. «Søknad» med en kort motivasjon om hvorfor du har lyst til å lede dette arbeidet kan sendes til administrasjonen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For mer informasjon kan du kontakte styreleder, Christopher Raanaas, på tlf: 908 31 882 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..