Lyst til å jobbe i startboden?

Oslo Golfklubb søker serviceinnstilte og positive personer til jobben som starter i golfsesong 2021.

Starter har en viktig rolle i Oslo Golfklubb. Som starter er du ofte den personen medlemmer og gjester møter først når de skal spille på Bogstad. Henvendelsene er mange og varierte, og det er viktig at du har en positiv og fremoverlent innstilling.

Startboden er åpen alle dager i sesongen fra kl. 07.30-19.30 og som starter må du regne med vakter på dag- og kveldstid.

Sentrale oppgaver er å:

• Ta i mot starttidsbookinger per telefon.
  • Gjøre seg kjent med dagens program, herunder turneringer og øvrige arrangementer som kan ha betydning for avvikling av dagens spilleprogram samt få et overblikk over alle bestilte starttider.
  • Påse at ingen slår ut på 10. tee mellom kl. 08.00 og kl. 10.00.
  • Sjekke at alle spillerne møter og er/blir registrert i GolfBox med klubb- og medlemsnummer.
  • Daglig rapportere eventuelle spillere som ikke møter til avtalt starttid.
  • Kontroller at alle gjestespillere har betalt greenfee, dvs at de har kvittering med dagens dato festet på golfbagen.
  • Påse at det er rent og ryddig i startområdet.
  • Informere spillerne om eventuelle arbeider/restriksjoner på banen.

Søkere må være minimum 18 år. Det er en fordel om du har spilt golf og har noe kunnskap om GolfBox.

For mer informasjon om arbeidstider og øvrige betingelser ta kontakt Christian Aronsen som er klubbens golfansvarlig. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Tlf. 938 44 985

Administrasjon: 09.00-17.00 (hverdager)
Pro Shop: Stengt