Link til årsmøtet er sendt

Påmeldte til årsmøtet skal nå ha mottatt en e-post med påloggingslink til møtet. Har du ikke mottatt den, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen kl. 16.30.

Påmeldingsfristen til digitalt årsmøte har gått ut.

Kan du ikke se å ha mottatt den ber vi deg sjekke i mappen for søppelpost/uønsket e-post. Finner du den likevel ikke, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen kl. 16.30.

Viktig informasjon for å sikre et effektivt møte

Det er mange som skal delta, og vi må få tid til å registrere alle som logger seg på. Logg deg derfor på i god tid, gjerne allerede fra kl. 17.30. Siste frist for pålogging er kl. 17.55.

Vi anbefaler alle å lese saksdokumentene i forkant av møtet. Klikk her for sakspapirene.

Klubben har utarbeidet en veiledning over blant annet hvordan du blir med på møtet i Teams og hvilke funksjoner du bør kjenne til. Klikk her for veiledningen.

Du trenger ikke å ha Teams på din PC eller Nettbrett, bare følg lenken. Det vil være enklere å benytte PC. Alle må ha sin egen PC eller nettbrett.

Alle må ha kamera slått av under møtet.

Administrasjon: 09.00-17.00 (hverdager)
Pro Shop: Stengt