Kontingenter og avgifter for sesongen 2020

Faktura for kontingent, klubbhusavgift og leie av tralleplass, skap og bur sendes til klubbens medlemmer i løpet av neste uke.

Styret har vedtatt å øke kontingenten for voksne aktive medlemmer fra 13 950 kroner til 14 300 kroner, i tråd med forslag til budsjett for 2020. Klubbhusavgiften på 1 300 ligger fast. Gebyr for leie av tralleplass, skap og bur er formidlet tidligere til dem dette er aktuelt for.

Kontingenten tilsvarer en økning som er marginalt over økningen i konsumprisindeksen på 2,2 prosent, og ligger følgelig tett opp til retningslinjer fra Norges Idrettsforbund (NIF). NIF har gitt anvisning på at styret i idrettslag kan heve kontingenten tilsvarende økning i konsumprisindeksen, uten at dette krever årsmøtevedtak. Koronakrisen gjorde det som kjent ikke mulig å avholde årsmøtet som planlagt 12. mars i år.

Styret har gjort unntak for kontingent for passive utenlandsmedlemmer, som i budsjettforslaget var foreslått økt med mer enn 2,5 prosent. Styret har fastsatt ny kontingent til 2 960 kroner for 2020, opp fra 2 900 kroner i 2019. Hvis klubben lykkes i å gjennomføre årsmøtet på et senere tidspunkt, vil styret fremme forslag om å øke kontingenten for passive utenlandsmedlemmer i tråd med opprinnelig budsjettforslag på 3 150 kroner. Dersom budsjettet blir vedtatt, vil differensen mellom endret beløp og beløp som blir vedtatt, bli innkrevd fra de medlemmene dette gjelder.

NIF har gitt utsatt frist for gjennomføring av årsmøte til 15. juni 2020. Styret vurderer muligheten for gjennomføring i form av videokonferanse, og vil komme tilbake med nærmere informasjon.

Utsendelse av årskontingenten

Utsendelsen av årskontingenten har blitt noe forsinket. Årsaken er at personell har blitt rammet av karantenebestemmelsene ved innreise til landet. Årskontingenten sendes etter planen ut i midten av neste uke.

Faktura sendes som eFaktura dersom ingenting annet er avtalt. Medlemmer vil da få tilsendt en mail/SMS med forespørsel om å opprette avtale eller beskjed om at eFaktura allerede ligger klar i nettbank. Avsender på mail/SMS vil være Visma Autoinvoice og emnefeltet i mailen vil inneholde ordet eFaktura. Medlemmer som ikke oppretter eFaktura-avtale innen tre dager vil få den tilsendt som PDF-vedlegg per mail. Dersom du ikke har hørt noe fra oss innen 1. april bes du sjekke søppelpost-mappen før du tar kontakt med Suzanne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Pro Shop: Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Kafé: Stengt