Slider

Spiseriet holder åpent hele vinteren

Oslo Golfklubbs kafé, også kjent som Spiseriet, holder åpent gjennom hele vinteren. Alle som har lyst på en matbit eller noe godt å drikke er hjertelig velkommen.

Ønsker du å bestille mat og ta den med hjem, tilbys også "take away".

For bordreservasjon eller bestilling av "take away",
ring 22 92 51 00 eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Meny

Menyen endres ofte, men faste innslag er:

  • Sashimi Poke, koriandermayo, quinoa, ponzu & mango 220,-
  • Toast Selbekk, skagenrøre med lakserogn 175,- / 250,-
  • Angusburger med ost, coleslaw & hjemmelaget fries 205,-
  • Dessert: Panna Cotta med norske bær 120,-

Gjeldende koronarestriksjoner fra torsdag 29. oktober

  • Alle må benytte seg av elektronisk registrering med mobiltelefon ved ankomst
  • Desinfiser hendene når du ankommer Spiseriet
  • Det er påbudt med munnbind fra det øyeblikket du kommer inn i Spiseriet, men det kan tas av når du sitter ved bordet
  • Bestilling av mat gjøres ved bordene og ikke i baren
  • Hold minst én meters avstand til andre besøkende i Spiseriet
  • Ved sykdom og luftveissymptomer skal du holde deg hjemme

Kommende arrangementer

Mastersmiddag: 15. november 
Siste runde i The Masters spilles denne søndagen og vi viser spillet på storskjerm. Mer informasjon kommer.

Italiensk mat- og vinsmaking: 19. november kl. 19.00-24.00
Torsdag 19. november er det duket for en italiensk aften med vinsmaking med produsenten Aurelio Settimo.
Pris per person er kr 995,- og inkluderer en fire-retters middag med servering av fem ulike typer viner.

FULLBOOKET, Jazz-lunch: 21. november kl. 14.00-16.30
Lørdag 21. november gleder vi oss over å kunne ønske velkommen til jazz-lunch.
Kom å hør bandet Nice Fake spille jazz i stilarten mainstream/bop fra 1950 og -60 tallet med hovedvekt på melodiøse låter fra «The Great American Songbook», såkalte «standards». Nice Fake har i flere år spilt ettermiddags-jazz på "Bakkekroen" på Smestad, men ikke i år. 
I bandet spiller; Gisle Schmidt (trumpet og flügelhorn), Peter Lauritz Bernhardt (tenorsaks/fløyte), Hans Flock (piano), Sjur Tveit (bass), Ola Grønseth (trommer) og Lisbeth Verpe (vokal).
Pris per person er kr 575,- og inkluderer en tapastallerken, en enhet av husets viner, øl eller alkoholfritt - og ikke minst nydelig musikk.

Ølsmakekonkurranse T.B.A.
Winemakers dinner T.B.A.
DimSum kveld T.B.A.

Påmelding til arrangementene
I henhold til gjeldene smittevernsregler, er det kun mulighet til å ha et arrangement for 50 personer, så forhåndspåmelding bør derfor gjøres.
Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med antall personer du ønsker å reservere for, så ordner vi et koselig bord til deg/dere.

Åpningstid

Tirsdag-søndag kl. 11.30- 20.00 (Åpningstiden kan utvides etter avtale). Kjøkkenet er åpent fra 11.30-19.30.
Mandager holdes det stengt.

Følg Spiseriet på sosiale medier
instagram.com/spiseriet.ogk
facebook.com/Spiserietbogstad.no 

Spiserietweb7
Spiserietweb6
Spiserietweb5
Spiserietweb8
Spiserietweb4
Spiserietweb3
Spiserietweb1
Spiserietweb2

 

Kontakt oss

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189


Åpningstider

Administrasjon: 09.00-17.00 (hverdager)
Pro Shop: 09.00-16.00, lørd: 10.00-14.00
Spiseriet: 11.30-20.00 (alle dager)
Driving range: 09.00-17.00 (alle dager)
Golfland: 09.00-21.00, lør/søn: 10.00-20.00


Slider

Kontakt oss

Åpningstider

Følg med

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189

09.00-17.00 (hverdager)
09.00-16.00, lørd: 10.00-14.00
11.30-20.00 (alle dager)
09.00-17.00 (alle dager)
09.00-21.00, lør/søn: 10.00-20.00
.

Administrasjon:
Pro Shop:
Spiseriet:
Driving range:
Golfland:

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider