International Trophy 2020

Velkommen til årets International Trophy på Bogstad! Her følger informasjon om turneringen. Merk særlig informasjonen vedr. Covid-19 nederst.

LIVESCORE International Trophy

TURNERINGSINFORMASJON

Startlister

Startlisten for runde 1 og 2 er tilgjengelig i Golfbox: LIVESCORE International Trophy

Det spilles i 3er baller. Vi oppfordrer spillerne til å være bevisst på spillehastigheten og sørge for at vi etterlever 4timers runder. Det er lagt opp til 5 timer mellom rundene, som betyr i underkant av én times pause.

Turneringsform

Damer: Brutto slagkonkurranse og netto slagkonkurranse

Herrer: Brutto slagkonkurranse og netto slagkonkurranse om International Trophy

Alle konkurrerer i både brutto- og nettoklasse.

Antall hull og utslagssted

Damer: 54 hull (36 + 18) fra Tee 54

Herrer: 72 hull (36 + 36) fra Tee 63

Cut

Det spilles med cut etter 2 runder. Cuten avgjøres av bruttoresultat.

Damer: 12 beste og like

Herer: 39 beste og like, samt de 6 beste i nettoklassen av de som ikke klarer cuten i bruttoklassen.

Baneoppsett

Turneringsledelsen setter opp banen. Starter vil informere om endringer på teesteder. Flaggplasseringer vil slås opp på infotavle og utenfor startboden.

Lokale regler

Lokale regler slås opp på infotavle. Starter informerer.

Regelkort Østlandstour

Regelkort Østlandstour (ekstern link)

Startkontingent og greenfee

Startavgift: 300,-

Greenfee: Spillere fra andre klubber betaler greenfee på 1500,-. Alle er garantert minimum to runder. Ingen ytterligere greenfee for de som klarer cuten.

Mat til spillerne

Spillere har anledning til å kjøpe et varmt måltid til lunsj mellom rundene, for en god pris.

Kvalplasser til Norgesmesterskapet

Det spilles om to plasser til Norgesmesterskapet på Holtsmark. To plasser i hver klasse.

Kontaktpersoner: Turneringsledelse

Erik Woods | Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. | Tlf: 97 43 28 60

Christian Aronsen | Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. | Tlf: 93 84 49 85

COVID-19

Vi arrangerer turneringer på Bogstad i tråd med gjeldene Covid-19 føringer fra FHI, NIF og NGF, og forutsetter at alle som er med i turneringen er gjort seg kjent med dette. Vi minner om å holde avstand til hverandre og sørge for god håndhygiene.

Det er ikke anledning for smittede, spillere med symptomer på feber og luftveissymptomer og spillere i karantene å delta. Dersom det kan påvises at en spiller er syk eller i karantene vil denne spilleren vennlig men bestemt bortvises.

Spesielle bestemmelser:

• · Caddieforbud. Vi følger NGFs anbefalinger og innfører caddieforbud. Beklager til de som har fått indikasjon på at vi tillater caddie.
  • · Flagget skal stå i hullet til enhver tid. Det er ikke anledning til å ta ut flagget.
  • · Det skal ikke leveres eller signeres scorekort. Alle scorer verifiseres muntlig av spiller og markør i scorekortmottaket. Mobil scoreinntasting tas i bruk. Spillerne vil få utdelt scorekort ved start.
  • · Tilskuere ute på banen er tillatt, men vi oppfordrer alle til å unngå store ansamlinger rundt klubbhusområdet.

Vi gleder oss til helgen. Velkommen!

Oslo Golfklubb

Administrasjon: Hverdager kl. 09.00-17.00