Mange la turen innom Golfmarkedet

Etter to års pause på grunn av koronasituasjonen kunne klubben igjen arrangere det tradisjonelle Golfmarkedet, hvor brukt golfutstyr bytter eier.

Klokken 10 åpnet dørene og mange stod klare for å sikre seg de beste go’bitene.
-Det var gøy å se en slik interesse, forteller Robin Pettersson som hadde det overordnede ansvaret for at årets Golfmarked sammen med Jørgen Sevilhaug.

Pengene som klubben får inn fra Golfmarkedet nyter barn og unge som deltar i trening godt av.
- 30 prosent av salgssummen går til klubben, mens resten går til selger. Pengene er med på å holde treningsavgiften nede, gi bedre oppfølging av spillere i flere turneringer og rimeligere spill på andre baner. I år omsatte vi for kr 230 000,- og det er ny rekord, forteller Robin.

I forkant av markedet knyttet det seg noe spenning til hvor mye golfutstyr klubben ville få levert inn for salg.
- Innleveringen gikk litt tregt i starten, men de siste ukene tok det seg opp og vi fikk inn mye bra utstyr både fra medlemmer og andre golfere i østlandsområdet. I tillegg fikk vi et fantastisk bidrag av proshopen i form av klær, sko og køller som løftet markedet betraktelig, så tusen takk til Steven, sier Robin.

Golfkøller kommer i mange varianter og det krever kompetanse å velge det som passer til hver enkelt spiller. Flere av klubbens trenere bidro og ga råd og kjøpsveiledning til både til store og små.
- Som spiller utvikler man sin golf og ønsker seg ofte noe nytt og bedre. Som juniorspiller vokser man gjerne fra utstyret og må jevnlig skaffe seg noe nytt. Vi er stolt av å kunne bidra med et bærekraftig initiativ, forteller Robin.

En stor takk rettes til alle de frivillige som stilte opp denne søndagen.
- Jeg vil benytte anledningen til å takke alle frivillige som hjalp klubben med gjennomføringen av markedet. Uten dem ville det ikke vært mulig å avholde golfmarkedet, avslutter Robin.

Klikk på bildene for en større visning:

Golfmarkednyhet6
Golfmarkednyhet5