Slider

Styreleder har ordet

Styreleder, Christopher Raanaas, har skrevet en julehilsen til klubbens medlemmer, frivillige og samarbeidspartnere. Klubben ønsker med dette alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Kjære venner,

Utesesongen er over og kong vinter har allerede lagt banen i dvale. Med tilnærmet optimale værforhold siden banen stengte ser det foreløpig bra ut med tanke på hvordan banen overvintrer.

Sesongen sett under ett har vært meget bra, med en bane i topp stand. John og hans team har gjort en fremragende innsats til tross for mangel på arbeidskraft grunnet innreiseregler. Turneringsdeltagelsen har vært god. Spesielt gledelig var det med helt fullt startfelt i årets klubbmesterskap. Til tross for pandemien fikk vi arrangert noen av våre kjære sosiale turneringer. Forhåpentligvis kan vi få tilbake alle neste år, det er det mange som ønsker. Totalt har det også i år vært spilt mange runder på Bogstad, over 30.000. selv om det er noe færre enn fjorårets rekord på hele 37.000 runder. Når vi ser på hvem som spiller mest så er det mange av de kjente navnene som også i år topper listen. Sesongavslutning ble også meget vellykket med gode spilleforhold helt frem til søndag 17 oktober; to dager senere var banen helt hvit.

Tilgangen til banen og booking av starttider har vært noe enklere i år selv om det fortsatt er stort press på enkelt dager. Særlig hvis man ønsker å booke en hel flight innenfor et begrenset tidsrom. Begrensingen med maks to forhåndsbookinger av gangen for å få en mer rettferdig fordeling av starttidene har fungert tilfredsstillende og vi ser at de fordeles på flere medlemmer.

Et annet tiltak som vi innførte år, nemlig 9 hulls booking på fredager, har høstet masse positive tilbakemeldinger. Muligheten til enten spille ni hull etter jobb eller dele opp runden med lunsj har vært verdsatt og vi ser at kapasiteten på fredager utnyttes godt. Vi planlegger å videreføre dette til neste år.

På idrettssiden har det vært høy aktivitet gjennom hele sesongen. Over 220 barn og unge har deltatt i organisert trening, en økning på 50% fra før pandemien. Jørgen og hans team har klart å løse treningskabalen godt og nybegynnere så vel som våre elitespillere har et godt treningstilbud. Dette gjenspeiles i klubbens sportslig resultater hvor vi er ekstra stolte over klubbens prestasjoner i Lag-NM (gull herrer, sølv damer, gull junior gutter og bronse junior jenter), gratulerer til alle. 

Med stor interesse for golf, flere unge i trening og et økende ønske fra medlemmene om protimer har våre fire trenere hatt fulle kalendere gjennom hele utesesongen. Bedre tilgang for medlemmene til å booke protimer er et av fokusområdene vi har for neste år.    

Vil benytte anledningen å takke våre samarbeidspartnere. Mange har vært trofaste i en årrekke, andre er med oss for første gang i år. Vi setter stor pris på alle sammen og håper dere utnytter mulighetene samarbeidsavtalen gir og bruker alle mulighetene Oslo Golfklubb har å by på.  

En av de unike opplevelsene ved vår klubb er vårt kjære Spiseri. Vårt nye vertskapspar Victoria og Magnus har virkelig stått på for å skape en sosial arena for alle, inkludert naboer og nærmiljøet. Terrassen på Bogstad er allerede en snakkis, en samlingsplass med god mat og drikke krydret med hyggelig, uformell og varm service alt sammen med Norges flottest utsikt😉. Her føler man seg alltid velkommen. Tusen takk til alle på Spiseriet for alt dere gjør for å skape et godt klubbmiljø.

Når vi snakker om klubbmiljø, er det bare å ta av seg hatten for Stephen og Jane (and family). I årets medlemsundersøkelse topper proshopen resultatlistene når vi sammenligner oss med alle andre klubber i Norge. Alltid blid, alltid «no problem», alltid til stede og alltid positiv. Tusen takk.    

Vi kommer ikke helt utenom økonomi. Styret har brukt mye tid for å få god oversikt over klubbens økonomi. Dette har vært helt nødvendig for å sikre at den er bærekraftig og robust nok til å håndtere forpliktelsene vi har. Dette har vært krevende av flere årsaker, men særlig grunnet reduserte ressurser på regnskap som følge av sykdom. Vi ser at dagens løsning ikke er tilfredsstillende og administrasjonen har derfor foreslått og styret innstilt på å engasjere et eksternt regnskapsbyrå fra 2022. Dette sammen med bedret løpende rapportering føler vi oss trygge på at vi fremover får en mer oversiktlig og forutsigbar økonomistyring. Vi forventer at 2021 kommer ut med et anstendig overskudd som gir oss mulighet til å følge den planlagte gjeldsnedbetalingsplanen.        

Vinteren er her og mulighetene for grønt gress under føttene er fortsatt noen måneder frem i tid, men fortvil ikke. Vårt innendørssenter Golfland er i full sving. En del har allerede funnet veien, men det er fortsatt god plass. Å holde svingen ved like gjennom vinteren gjør det bare enda morsommere når utesesongen starter igjen. Booking gjør dere i Sporty Appen.   

Jeg vil avslutte med å takke alle frivillige i klubben for innsatsen alle gjør. Oslo Golfklubb har høye ambisjoner og vi som medlemmer har høye forventninger. Niels og hans team står på for oss medlemmer, men vi er helt avhengig av et engasjert, kreativt og utholdende tillitsapparat. Uten dere ville ikke klubben fungert.    

Jeg ønsker dere alle en god og fredfull jul, så får vi bare håpe denne pandemien slipper taket så fort som mulig på nyåret, og hvertfall lenge før isen går på Bogstadvannet.

Christopher Raanaas

Styreleders forslag til nyttårsforsetter 2022:

  1. Spille en time på simulator i Golfland.
  2. Besøke Spiseriet i vinter (til lunsj eller middag) med noen du er glad i .
  3. Delta på en sosial aktivitet i klubbens regi.

   

Kontakt oss

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189


Åpningstider

Administrasjon: Hverdager 08.00-17.00
Pro Shop: Mand-fred:10-16, lørd:10-14
Spiseriet:
Tirsd-fred: 11.00-16.00
Lørdag: 12.00-16.00
Driving range: Stengt
Golfland: Åpent


Slider

Kontakt oss

Åpningstider

Følg med

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189

Hverdager 08.00-17.00
Mand-fred: 10-16, lørd: 10-14
Tirsd-fred: 11.00-16.00
Lørdag: 12.00-16.00
.
Stengt
Åpent
.

Administrasjon:
Pro Shop:
Spiseriet:


Driving range:
Golfland:

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider