Forhåndssalg av medlems gjestebilletter

Aktive medlemmer kan hvert år - før banen åpner - kjøpe medlems gjestebilletter til rabattert pris. I år vil aktive medlemmer motta en e-post mandag 9. mars med en unik link til forhåndssalget.

Hvis du er aktivt medlem i 2020, og ønsker å ta med deg gjester på banen, kan du kjøpe inntil 10 rabatterte medlems gjestebilletter. Forhåndssalget varer frem til banen åpner og prisen er kr 750,- per billett (ordinær medlems gjestepris pris er kr 1000,-).

Aktive medlemmer vil motta en invitasjon til salget per e-post

Nytt av året er at alle aktive medlemmer, som er registrert med e-postadresse i GolfBox, vil motta en invitasjon i form av en e-post. Invitasjonen sendes mandag 9. mars og inneholder en personlig link til forhåndssalget. Når du klikker på linken sendes du videre til et bestillingsskjema hvor navn og medlemsnummer er forhåndsutfylt. I skjema velger du ønsket antall billetter (max. 10) og går så videre til betaling. Kvittering og billetter sendes deretter til deg per e-post.

Ta vare på e-post invitasjonen
Dersom du i første omgang kjøper færre enn 10 billetter, kan du innen salget avsluttes, bestille flere ved å klikke på linken i invitasjonen igjen. Vi anbefaler derfor at du tar vare på e-posten. Du kan når som helst kontakte klubben for å få invitasjonen tilsendt på nytt.

Har du ikke mottatt invitasjon til salget?
Er du ikke registrert med e-postadresse i GolfBox kan du ta kontakt med klubben ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du kan da velge om du vil få invitasjonen tilsendt per e-post eller om billettene skal klargjøres for henting og betaling i administrasjonen.

Hver enkelt billett merkes med kjøpers navn og en QR-kode som skal scannes ved registrering i Pro Shop før spill.

Det er verdt å merke seg at:

• du som kjøper av billettene må registrere din gjest i greenfeeboken i Pro Shop før spill
  • billettene er personlige og kan ikke overdras til andre
  • ubrukte billetter refunderes ikke og kan ikke byttes i fremtidige års billetter
  • hvert medlem kan ha med seg inntil 3 gjestespillere per runde
  • det stilles et ferdighetskrav til at gjestespilleren må spille til et hcp på max. 36

Pro Shop: Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Kafé: Stengt