Forhåndssalg av medlems gjestebilletter

Aktive medlemmer kan hvert år - før banen åpner - kjøpe medlems gjestebilletter til rabattert pris. Tirsdag 1. mars ble invitasjon til forhåndssalget sendt ut per e-post.

Prisen per billett under forhåndssalget er kr 1000,- og gjelder for medlems gjest over 19 år. Til sammenligning er prisen når forhåndssalget er over kr 1250,-. Hvert aktive medlem kan kjøpe inntil fire (4) billetter hver.

Vi kan legge til at greenfeeprisen for spiller fra annen klubb som ikke er invitert av aktivt medlem, er kr 1900,-.

Invitasjon per e-post ble sendt tirsdag 1. mars

Invitasjonen ble sendt ut per e-post tirsdag 1. mars. E-posten inneholder en personlig link til forhåndssalget. Klikk på linken og du sendes videre til en bestillings-side hvor navn og medlemsnummer er forhåndsutfylt. I skjema kan du velge ønsket antall billetter (max. 4) for så å gå videre til betaling. Kvittering og billetter sendes deretter til deg per e-post. Hver enkelt billett merkes med kjøpers navn og en QR-kode som skal scannes ved registrering i Pro Shop før spill.

Finner du ikke e-posten i innboksen, ta en sjekk i mappen for søppelpost/uønsket e-post. Kan du ikke finne invitasjonen kan du få den tilsendt på nytt ved å henvende deg til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Billettene kan også bestilles og betales ved henting i administrasjonen.

Ta vare på e-postinvitasjonen

Dersom du i første omgang kjøper færre enn fire billetter, kan du innen salget avsluttes, bestille flere ved å klikke på linken i invitasjonen igjen. Vi anbefaler derfor at du tar vare på e-posten, men du kan også kontakte klubben for å få invitasjonen tilsendt på nytt.

Salget varer frem til banen åpner for spill

Dette gjelder uansett om banen åpner med 9 hull eller om det i første omgang er "members only"

Det er verdt å merke seg at:

• kjøper av billettene må registrere sin gjest i Pro Shop før spill
  • billettene er personlige og kan ikke overdras til andre
  • ubrukte billetter refunderes ikke og kan ikke byttes i fremtidige års billetter
  • hvert medlem kan ha med seg inntil 3 gjestespillere per runde
  • det stilles krav til at gjestespilleren kan ha max. 36,0 i handicap