Forhåndssalg av medlems gjestebilletter

Aktive medlemmer kan hvert år - før banen åpner - kjøpe medlems gjestebilletter til rabattert pris. Mandag 15. mars sendes invitasjon til forhåndssalget ut per e-post.

Hvis du er aktivt medlem i 2021, og ønsker å ta med deg gjester på banen, kan du under forhåndssalget sikre deg billetter til en rabattert pris.

Som ledd i arbeidet med å sikre medlemmer økt grad av tilgang på banen er prisen hevet fra kr 750,- til kr 1000,- per billett for spillere over 21 år. Til sammenligning er ordinær medlems gjestepris, når forhåndssalget er over, kr 1250,-. Prisen for en ordinær greenfeebillet, for spiller fra annen klubb som ikke er invitert av aktivt medlem, er kr 1900,-.
Hvert aktive medlem kan kun kjøpe inntil fire (4) billetter under forhåndssalget.

Salget starter mandag 15. mars og avsluttes når banen åpner for spill

Invitasjonen blir sendt ut per e-post mandag 15. mars. E-posten inneholder en personlig link til forhåndssalget. Ved å klikke på linken sendes du videre til en bestillings-side hvor navn og medlemsnummer er forhåndsutfylt. I skjema kan du velge ønsket antall billetter (max. 4) for så å gå videre til betaling. Kvittering og billetter sendes deretter til deg per e-post. Hver enkelt billett merkes med kjøpers navn og en QR-kode som skal scannes ved registrering i Pro Shop før spill.

Salget varer frem til banen åpner for spill uavhengig om det åpner med 9 hull eller members only.

Finner du ikke e-posten i innboksen, ta en sjekk i mappen for søppelpost/uønsket e-post.

Ta vare på e-post invitasjonen

Dersom du i første omgang kjøper færre enn fire billetter, kan du innen salget avsluttes, bestille flere ved å klikke på linken i invitasjonen igjen. Vi anbefaler derfor at du tar vare på e-posten. Du kan når som helst kontakte klubben for å få invitasjonen tilsendt på nytt.

Uteblir invitasjonen til salget

Er du ikke registrert med e-postadresse i GolfBox kan du ta kontakt med klubben ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du kan da velge om du vil få invitasjonen tilsendt per e-post eller om billettene skal klargjøres for henting og betaling i administrasjonen.

Det er verdt å merke seg at:

• kjøper av billettene må registrere sin gjest i Pro Shop før spill
  • billettene er personlige og kan ikke overdras til andre
  • ubrukte billetter refunderes ikke og kan ikke byttes i fremtidige års billetter
  • hvert medlem kan ha med seg inntil 3 gjestespillere per runde
  • det stilles krav til at gjestespilleren kan ha max. 36,0 i handicap