Familieventelisten 2019

Familieventelisten gir aktive medlemmer i Oslo Golfklubb anledning til å ønske ett familiemedlem inn som medlem i klubben fra 2020. Frist for oppføring er 1. november.

Listen blir rangert etter det aktive medlemmets ansiennitet i klubben.

Familieventelisten settes opp som følger

Aktive medlemmer (ordinære aktive medlemmer, ikke samarbeidspartnere eller sponsorer) må innen 1. november sende skriftlig beskjed til klubben om at de ønsker å føre ett nært familiemedlem opp på listen. Et nært familiemedlem defineres som forelder, besteforelder, ektefelle, samboer etter lovens forstand (samme adresse i minst 2 år), barn eller barnebarn.

Det er kun i direkte nedadgående og oppadgående linje i familierelasjon som teller. Et medlem kan ikke få inn sin tante eller onkel. Likeledes er ikke svigerdøtre/sønner eller nevøer ansett som nært familiemedlem i denne sammenheng. Det kan bare søkes for ett familiemedlem i året.

Familielisten slettes etter opptak, så ønsker som ikke blir innfridd må eventuelt sendes inn på nytt året etter.

Kriterier for rangering av listen

Det aktive medlems ansiennitet (medlemskap i 40 år teller mer enn medlemskap i 20 år) er tellende. Det gis tilleggsansiennitet for deltakelse i styreoppnevnt komité (4 år i Anleggskomiteen gir 4 års tillegg til medlemsansienniteten).

Begrensning

Et aktivt medlem som får inn et familiemedlem vil få 5 års karantene før han/hun igjen kan få inn et familiemedlem (forutsatt at familiekvoten fylles opp av andre). Uten slik begrensning vil ett og samme medlem få inn 2-3-4-5 familiemedlemmer før andre får inn sitt første familiemedlem.

Det anses som en selvfølge at alle som setter seg på familieventelisten takker ja til medlemskap hvis medlemskap blir tilbudt. Kostnadene ved innmelding i klubben er som følger:

Personer fra og med 22 år:

Innmeldingsavgift: kr 50 000,- som forfaller i januar 2020. Klubben tilbyr betalingsordning ved behov.

Personer under 22 år:

Innmeldingavgift: kr 7000,- som forfaller i januar 2020. De resterende kr 43 000,- forfaller det året det nye medlemmet fyller 22. Klubben tilbyr da betalingsordning ved behov.

I tillegg til innmeldingsavgiften kommer den årlige kontingentet. Les mer om klubbens kontingentkategorier.

Slik går du frem for oppføring på familieventelisten

Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi trenger følgende informasjon:

Aktivt medlem:

• Navn og medlemsnummer
  • Antall komitéår
  • Familierelasjon til den person det søkes for

Familiemedlem som skal føres opp:

• Navn og adresse
  • Mobilnummer
  • Info. om vedkommende er oppført på administrativ venteliste
  • Medlemskap i annen klubb

Pro Shop: Alle dager 08.00-19.00 til 20. okt.
Kafé: Stengt
Driving range: Åpen, stenger 20. okt.
Treningslokalet: Stengt, åpner 1. nov.

Alle dager 08.00-19.00, stenger 20. okt
Åpen, stenger 20. okt.