Årets Familieventeliste

Vil du dele dette med et familiemedlem?

Vil du dele din golfinteresse med et familiemedlem? Nå har du sjansen til å ønske ett nært familiemedlem inn som medlem i klubben. Frist 1. november!

Aktive medlemmer i klubben har hvert år anledning til å ønske inn ett nært familiemedlem basert på egen ansiennitet i klubben. Fristen hvert år for å søke opptak på vegne av et familiemedlem er 1. november. I motsetning til den ordinære ventelisten slettes Familieventelisten hvert år og de som ikke fikk sitt ønske oppfylt må sende inn ønsket på nytt året etter.

Familieventelisten settes opp som følger

Aktive medlemmer må innen 1. november sende klubben skriftlig beskjed om at de ønsker ett nært familiemedlem inn i klubben. Nære familiemedlemmer defineres som forelder, besteforelder, ektefelle, samboer etter lovens forstand (samme adresse i minst 2 år), barn og barnebarn. Det betyr at svigerdatter- eller sønn, svigerforelder eller nevø/niese ikke er ansett som nært familiemedlem i denne sammenhengen.

Kun for aktive medlemmer i klubben

Det er kun aktive medlemmer som kan benytte denne muligheten. Medlemskategori Passiv har ingen slik fordel. Familielisten slettes etter opptak, så ønsker som ikke blir innfridd må eventuelt sendes inn på nytt året etter.

Kriterier for rangering av listen

Det aktive medlems ansiennitet avgjør hvilken plassering man får på listen. Eks. medlemskap i 20 år teller mer enn medlemskap i 10 år. Det gis tilleggs-ansiennitet for deltakelse i styreoppnevnt komité. Eks. 4 år i banekomiteen gir 4 års tillegg til medlemsansienniteten.

Begrensning

Et aktivt medlem som får inn et familiemedlem vil få 5 års karantene før han/hun igjen kan få inn et familiemedlem Skal denne regelen tre i kraft forutsettes det at familiekvoten fylles opp av andre. 30 prosent av det antall nye medlemmer styret bestemmer å ta inn hvert år skal komme fra familieventelisten. Uten slik begrensning vil ett og samme medlem få inn 2-3-4 familiemedlemmer før andre får inn sitt første familiemedlem.

For oppføring på Familieventelisten, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med følgende informasjon om familiemedlemmet som ønskes inn:

• Navn
  • Fødselsdato (ikke fødselsnummer)
  • Mobil
  • Eventuelt medlemskap i annen klubb

Pro Shop: Hverdager 10.00-16.00
Kafé: Stengt, åpent for leie av lokaler
Driving range: Åpen til 28. oktober
Treningslokalet: Hverdager 08.00-21.00 (helg 15.30)
Innegolfen: åpner 1. nov. 2018

Hverdager 10.00-16.00
Stengt, åpent for leie av lokaler