Invitasjon til digitalt årsmøte 8. april

Sakspapirene til årsmøtet er klare. Her finner du mer informasjon om den digitale gjennomføringen av møtet. NB! Du må melde deg på i forkant dersom du skal delta.

DIGITALT ÅRSMØTE I OSLO GOLFKLUBB

Dato: Torsdag 8. april kl. 18.00
Tid: Kl. 18.00. Pålogging fra kl. 17.30. Siste frist for pålogging er kl. 18.00.
Sted: Digitalt på Teams. Link for deltagelse sendes ut 8. april ca. kl. 10.00

Klubben bestemte 3. mars 2021 at årsmøtet, som følge av den ekstraordinære koronasituasjonen, skal gjennomføres digitalt etter NIFs lovverk og ved bruk av Teams. Årsmøtet avholdes på Teams torsdag 8. april 2021 kl. 18.00. Det er krav om påmelding til årsmøtet, med frist 7. april kl. 18.00.

Vi minner om at det ikke er anledning til å stemme på vegne av andre medlemmer i klubben.

Vi anbefaler alle å lese dokumentene i forkant av møtet. Saksdokumentene er publisert lenger ned i artikkelen.

Påmelding, frist 7. april kl. 18.00

Er du medlem i klubben, 15 år eller eldre i 2021, melder du deg på i GolfBox via denne lenken: Påmelding til årsmøtet 8. april
Brukernavn og passord er det samme som når du bestiller starttid.

Alle påmeldte vil få tilsendt en lenke for å komme inn i møtet. Lenke for deltagelse sendes ut på formiddagen 8. april.

Det er mange som skal delta, og vi må få tid til å registrere alle som logger seg på. Vi ber derfor om at du logger deg på i god tid, gjerne fra kl. 17.30. Dette er ekstra viktig dersom du er usikker på hvordan Teams fungerer. Alle bes være innlogget senest kl. 17.50. Siste frist er kl. 18.00, da starter møtet.

Teams - Veiledningsmøte 7. april kl. 18.00
For dere som ikke er kjent med eller komfortable med bruken av Teams vil vi arrangere et veiledningsmøte i Teams onsdag 7. april kl. 18.00 hvor vi går igjennom hvordan årsmøtet skal gjennomføres, hvordan dere skal be om ordet, hvordan dere skal stemme etc. Klikk her for mer informasjon og for deltagelse på veiledningsmøtet.

Klubben har utarbeidet en veiledning over hvordan du kommer i gang med Teams. Klikk her for veiledningen.

Du trenger ikke å ha Teams på din PC eller Nettbrett, bare følg lenken som du får før årsmøtet. Det vil være enklere å benytte PC. Alle må ha sin egen PC eller nettbrett.

Har du tekniske spørsmål eller trenger hjelp til påmelding kan Erik Woods kontaktes: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Send gjerne inn spørsmål i god tid før møtet
Spørsmål til saker omtalt i sakspapirene til årsmøtet og generalforsamlingen hadde styret satt pris på ble sendt inn på forhånd til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest tirsdag 6. april kl. 12.00. Det gir styret og administrasjonen en mulighet til å lage et skriftlig svar, som det i disse digitale tider vil være enklere for alle å få med seg.
Dette er ikke et krav – kun en anmodning.

Sakspapirer til Årsmøtet
Sakspapirene i papirformat vil være tilgjengelig utenfor administrasjonen i løpet av tirsdag 6. april. Den elektroniske varianten kan du lese ved å klikke på linken nedenfor:

pdfSakspapirer til ordinært årsmøte i Oslo Golfklubb 8. april 2021.

Klikk her for å se innkallingen til årsmøtet.

Velkommen til årsmøte!

Administrasjon: 09.00-17.00 (hverdager)