Slider

Daglig leder har ordet

Det går mot lysere tider og forberedelser for kommende sesong pågår for fullt. Tilbakemeldingene vi fikk i medlemsundersøkelsen ligger til grunn for planene for golfsesongen 2023.

Til tross for ustabilt vær med regn, snø, frost og mildvær er forholdene under dukene som ligger på alle greener bra. På fairways ligger det en del is. Maskinvedlikeholdet ferdigstilles etter planen i løpet av mars måned.

Golfland

Golfland er vårt hovedsatsingsområde for aktivitet om vinteren. Det er brukbar aktivitet fra unge som gamle, men vi har plass til flere. Golfland er både en sosial møteplass med hyggelig spill og en arena for trening med TrackMan. Treningsrommet med apparater, strikker og vekter har plass til mange flere. Kanskje deg også?
Mer informasjon om Golfland

Økonomi

Økonomisk ble 2022 et meget godt år. Etter et stort overskudd med nedbetaling av gjeld med kr 4 millioner fra driften, i tillegg til gjeldsnedbetaling med kr 16 millioner fra refundert moms, har vi nå kr 85,25 millioner i restgjeld. 70% er rentesikret. Partnerfakturaer og kontingentfakturaer for i år er sendt ut. Innbetalingene hittil gjør at vi slipper kassakreditt i år – takk til alle som har betalt tidlig.

Idrettsavdelingen

Idrettsavdelingen er nå i aktivitet med ca. 150 barn i organisert vintertrening. Proene har satt opp noen kurs i ukene fremover. Det kommer flere utover våren.

Nettsider og kommunikasjon

Kommunikasjon er alltid viktig og fra administrasjonen brukes mye tid på dette via nettside, informasjons-mailer og facebookinnlegg. Vi ønsker at dere skal få vite hva som foregår på klubben. Våre hjemmesider er bygget på gammel plattform, vi er informert om at ingen oppgraderinger lenger kan finne sted og vi må derfor i løpet av året skifte. Det er ingen planer om å endre mye, men når arbeidet må utføres er det naturlig at enkelte endringer finner sted. 

Turneringsprogrammet

Turneringsprogrammet for neste år blir vedtatt nå i februar. NM-lag for damer og herrer blir årets største turnering. Vi gjør et forsøk med «klubbdag» noen ganger. Mer informasjon om dette kommer. Ellers er det mange kjente turneringer med bedret premiering som står på programmet.

Spiseriet

Spiseriet har også hatt et godt år. God mat og drikke, hyggelig betjening i et nydelig lokale har bidratt til fantastisk omsetning. Ære til alle som bidrar til både omsetning og matleveranse. Det kommer også golfklubben til gode via den omsetningsbaserte husleien.

Salg av rabatterte medlems gjestebilletter

Vi vil åpne for salg av medlemmers gjestespill billetter i mars. Samme pris og antall som i fjor. Kjøper du fire billetter er det kr 1000 å spare i forhold til å betale på dagen for spill med din gjest.

Årsmøtet og aktiviteter

Fremover vil dere få nærmere informasjon om samlinger og tiltak for medlemmene vi planlegger før banen åpner for sesongen. Innkalling til årsmøtet er sent ut. Det avholdes 22. mars med klubbaften etter at møtet er avsluttet. 

Ukene går fort og det er ikke lenge til våren er her med baneåpning og spill på gress igjen. Vi gleder oss.

Kontakt oss

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189


Åpningstider

Administrasjon: 
Hverdager 08-17
Golfland:
Hverdager 09-22
Lørd./sønd. 10-20
Pro Shop:
Hverdager 10-16
Lørd. 10-14
Sønd. stengt
Spiseriet:
Mandag stengt
Tirsd.-fred. 11-17
Lørd./sønd.12-17


Slider

Kontakt oss

Åpningstider

Følg med

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189

Hverdager: 08.00-17.00
Hverdager: 10.00-16.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag stengt

Mandag: stengt
Tirsdag-fredag: 11.00-17.00
Lørdag-søndag: 12.00-17.00

Stengt
Hverdager 09.00-22.00
Lørdag/søndag 10.00-20.00

Administrasjon:
Pro Shop:
 
 
Spiseriet:
 
 
Driving range:
Golfland:

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider