Bli kjent med Victoria

Torsdag 1. april fikk vi ny driver i Spiseriet. Magnus Forssell fortsetter som kjøkkensjef og Victoria Brandvold er daglig leder.

Fabian Løvseth som driftet Spiseriet har valgt å ikke fornye leieavtalen etter prøveperioden. Klubben takker for et meget godt samarbeid og ønsker ny driver av Spiseriet hjertelig velkommen.

Victoria Brandvold er ny daglig leder i det nye driftsselskapet som har fått navnet Spiseriet Restaurantdrift AS.

Mye erfaring fra restaurantbransjen

Victoria er utdannet innen hotell- og restaurantfag fra Sveits. Deretter jobbet hun to år som hovmester i bankettavdelingen på Grand Hotell. Der hadde hun ansvar for konferanser og store middager for blant annet regjeringen og nobelkomiteen.
- Det var veldig mye ansvar, men samtidig veldig gøy. I jobben på Grand fikk jeg mange spørsmål om vin som jeg ikke kunne svare godt nok på og valgte derfor å ta vinkelnerstudiet i Stavanger. Da hadde jeg byttet jobb til restaurantsjef på «Vertshuset Bærums Verk».

Vinbransjen

Victoria jobbet som produktsjef vin i fem år før hun startet opp i Moestue gruppen.
- Her var jeg var daglig leder for Podium Wines i 12 år før jeg ble gründer og startet opp Roxy Wines med Palmer Group. Så kom koronaen og høsten 2020 måtte hun rett og slett legge ned. Ordreboka var full, men varene ble ikke levert.

Så kom muligheten til å drive Spiseriet

Mer eller mindre samtidig som Roxy Wines ble lagt ned dukket muligheten til å engasjere seg i Spiseriet opp. Victoria og Magnus kjenner hverandre godt fra før, og når Fabian ønsket å trekke seg ut ble Victoria spurt. Jeg ser frem til å komme tilbake til restaurantbransjen og alt liv og røre.
- Som vin importør er det mye kontorarbeid så jeg har savnet «driven» og aktiviteten som restaurantbransjen har – tempoet, det sosiale, prate og se mennesker.

Mange planer for Spiseriet fremover

Gjennom koronaåret har alle planlagte arrangementer i Spiseriet blitt avlyst, men når situasjonen letter har Victoria mange ideer hun ønsker å sette ut i livet.
- Jeg ønsker å ta tak i ideene som Fabian og Magnus planla som jazzlunsj og italiensk aften, men på ønskelisten står også «Champagne lørdag» og grillkvelder på terrassen. Men det er enda viktigere å bli kjent med medlemmene og finne ut hva de ønsker seg.
-Ellers så ser vi på løsninger for å effektivisere prosessen fra bestilling til servering. Vi vurderer en bestillingsapp hvor gjester kan sitte ved bordet, eller være på hull 8, og sende bestilling til kjøkkenet og baren. Jeg ønsker å sette opp et par stasjoner på terrassen så det ikke blir så langt å gå for å hente ekstra bestikk, servietter salt og pepper. Disse tiltakene tror vi kan bidra til mindre kø foran baren.
- Ellers kan jeg ikke garantere vafler hver dag. Kanskje vi innfører en såkalt «vaffelonsdag».
Vi kan også avsløre at om du er så heldig å få hole in One på banen, vinner spilleren en flaske med Champagne Pol Roger!

Cecilie fortsetter

I tillegg til Victoria og Magnus er Cecilie, som mange stiftet bekjentskap med i 2020, fast ansatt som restaurantsjef.
- Jeg er heldig som har med meg Cecilie og flere av de dyktige servitørene som dere så i fjor. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang.

Kort om Victoria:

• Tre barn; Calle, Fabian og Lisa.
  • Spiller tennis for Nesøya IL.
  • Elsker ski
  • Driver ganske langt
  • Mest glad i bobler, rød Italiensk og hvit Burgund
  • Har også mottatt Champagne orden; Chevalier d'Ordre des Coteaux de Champagne
  • Må ha god svart kaffe, gulost og agurk
  • Sitter i styret til Chaine des Rôtisseurs i Oslo.

PS! Vi gjør oppmerksom på at Spiseriet fortsatt er stengt på grunn av koronasituasjonen.

Administrasjon: 09.00-17.00 (hverdager)
Pro Shop: Stengt