Avslutningsturnering 2018

f.v Bård Johan Tobiasson, Chureerat Krefting, Ellen Holthe og Asbjørn Ramnefjell

Så var det slutt for i år. Lørdag 6. oktober møtte 64 spillere, fordelt på 16 lag, opp til årets avslutningsturneringen.

Etter en noe komprimert turneringssesong hvor enkelte turneringer ikke har blitt avviklet grunnet vinteren, var det i helgen klart for årets siste turnering på Bogstad. Selv om arbeidet med greenene gjorde at noen hull hadde provisoriske greener, var det strålende forhold ute på resten av golfbanen. Som tidligere år ble det spilt scramble med 4 manns lag, hvor hver spillere måtte ha 3 tellende utslag. Ettersom hull 8 var stengt for året, fikk alle lag tildelt par på dette hullet.

Det var mye godt spill under dagen og det ble spilt i et forrykende tempo, under 4 timer på mange av lagene. Best av alle lag var Team 16 bestående av Asbjørn Ramnefjell, Chureerat Krefting, Bård Johan Tobiasson og Ellen Holthe, de gikk på 14 under par netto! To slag bak fulgte Team 4 med Thor Jusnes, Cato Fjeld, Harald Vegstein og Inger Walstad. Siste pallplassen gikk til Team 7, med samme score med høyere handicap, bestående av Phillip Berggren, Per Arvid Sveum, Erik Hagen og Randi Ramnefjell.

Etter spill ble det servert mat og premieutdeling på terrassen, hvor leder av turneringskomiteen takket for årets sesong og samtidig takket alle medlemmene som har deltatt i turneringer i år. Tilslutt var det også på plass å nevne at det nok var siste gang man var samlet på terrassen, ettersom det etter planen skal bygges nytt klubbhus neste sesong.

Takk til turneringskomiteen for strålende arbeid gjennom sesongen og vi gleder oss allerede til neste års turneringer.

Pro Shop: Hverdager 10.00-16.00
Kafé: Stengt, åpent for leie av lokaler
Driving range: Åpen til 28. oktober
Treningslokalet: Hverdager 08.00-21.00 (helg 15.30)