Avslutningsturnering og infomøte

Christoffer Røsting, Tove Ringnes, Karen I. Villersø-Viul og Cato Fjeld.

Sesongen siste turnering ble spilt på lørdag med 100 medlemmer på deltagerlisten. Etterpå sto informasjon om det kommende klubbhuset på agendaen.

Så var det slutt for i år. I nydelig høstvær stilte medlemmene opp til avslutningsturneringen denne helgen. Med en scramble-variant hvor «den hvis slag man bruker ikke får slå det neste» gjør dette til en meget sosial turnering hvor alle på laget bidrar.

Etter en drøy 4-timers runde ble det servert en god høstgryte med potetmos fra kjøkkenet. Et fyldig premiebord ventet og Erik Hagen sto for premieseremonien. Best av alle lag var Team 21 bestående av Christoffer Røsting, Tove Ringnes, Karen I. Villersø-Viul og Cato Fjeld, de gikk på 16 under par!

Minst like godt mottatt som twist, glass, baller og annet til de beste lagene var alle trekkepremiene.

Erik benyttet anledningen til å takke for seg etter 8 år som leder av turneringskomiteen. Han fikk stor applaus for innsatsen.

Informasjonmøte om klubbhusprosjektet

Da premieutdelingen var ferdig overtok Christopher Raanaas ordet. Ca. 30 personer ble igjen for å høre om status, utfordringer, fremdrift og økonomi. Christopher hadde tatt med seg eksempler på de nye stolene i bar / kafeområdet for «prøvesitting». Informasjonsmøte ble avsluttet med omvisning inne på byggeplassen for de mest interesserte. På bildet nedenfor ser du Erica Johanne Blakstad, Stina Resen, Thilda Staubo, Jan Kolstad og Ranja Wikström.

befaring nytt klubbhus forminsket

Pro Shop: Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Kafé: Stengt
Driving range: Stengt
Treningslokalet: Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.

Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.