Åpner for pro timer utendørs

Bildet er tatt i 2020. Fv: Jørgen, Caroline, Robin og Johan

Klubbens trenere er klare for å gjennomføre instruksjonstimer i tråd med retningslinjene for å hindre smittespredning.

Har du lyst til å få litt proff hjelp nå som en ny golfsesong står for døren?

Instruksjonstimene holdes utendørs på driving rangen. Det stilles krav om at området for instruksjon så langt som mulig må være avgrenset og tydelig merket. Avstanden fra grensen av instruksjonsområdet til neste person/matte må være minimum 2 meter. Dersom man ikke kan holde 2 meters avstand til andre må munnbind benyttes.

Trenerteamet bestående av Caroline Diethelm, Robin Pettersson, Johan Elgborn og Jørgen Sevilhaug har oppdatert kalenderen og ønsker å bidra til at så mange som mulig får svingen på plass før baneåpning.

Vi gjør oppmerksom på at det allerede er mange som har reservert time. Trenernes kalendere er derfor i den nærmeste tiden relativt fulle.

Booking av protime kan du gjøre via klubbens nettside, nærmere bestemt her: book en protime.
Når du er inne på siden kan du velge trener (nederst til venstre), dag og klokkeslett. Hvite felt markerer ledige tider (se bildet nedenfor). Deretter må du logge deg inn ved hjelp av samme brukernavn og passord som du benytter ved innlogging i GolfBox.

Har du spørsmål sen en e-post til Jørgen Sevilhaug; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Administrasjon: 09.00-17.00 (hverdager)
Pro Shop: Stengt