Åpner for bespisning og trening

Byrådet i Oslo varslet i dag lettelser i koronarestriksjonene fra og med onsdag. Det betyr at Spiseriet kan åpne og at det blir lov å ha idrett innendørs for barn til og med ungdomsskolealder.

Spiseriet åpner fra og med onsdag

Fra og med onsdag denne uken kan du igjen legge turen innom Spiseriet for lunsj-servering. Åpningstiden er på alle hverdager fra kl. 11.30-16.00. På menyen står:

• Smørstekt Skagentoast med pepperrot og dill - kr 175/250,-
  • Salat med chèvre, marinerte beter og honningsvinaigrette - kr 195,-
  • Angusburger med cheddar, løk og parmesanfries - kr 210,-

Ønsker du å sikre deg et bord, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Velkommen!

Treningsgruppene kan starte opp

Golfland og treningslokalet har vært stengt for all aktivitet, men vil nå åpne for barn og unge opp til og med 16 år. For Oslo Golfklubb betyr det blant annet at planlagte treningsgrupper for barn i denne aldersgruppen starter fra og med onsdag denne uken. Klikk her for kursoversikten

Golfland vil fortsatt holdes stengt for innendørs fritidsaktiviteter for alle over 16 år.

Treningslokalet vil kun holdes åpent for organisert trening.

Organisert juniorgolf på fredager for barn/unge

Juniorer i alderen 6-16 år, som er med i sommer- og/eller vintertreningen, inviteres til organisert simulatorspill i Golfland. Det gjelder i første omgang fredag 5. og 12. februar hvor det settes opp to økter, en fra kl. 15.00-16.30 og en fra 16.30-18.00. Deltagerne deles inn i grupper basert på ferdighetsnivå og det blir satt opp baner som er tilpasset den enkelte gruppe.
Pris per deltager er kr 100,- og betaling skjer ved oppmøte.
Det er plass til max. 20 deltagere per økt.
Påmelding kreves og påmeldingsfristen er samme dag som økten finner sted innen kl. 14.00. Påmelding rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Drop-in i Golfland for barn/unge opp til og med ungdomsskolealder

Det åpnes også for drop-in i Golfland for barn/unge til og med 16 år. Gjeldende drop-in tider er:

• Mandag til torsdag kl. 12.00-20.00
  • Fredag kl. 12.00-15.00
  • Lørdag/søndag: Stengt (Det vurderes om det kan åpnes for spill lørdager)

Pris: kr 100,-
For mer informasjon, kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fortsatt koronarestriksjoner ved opphold i Golfland

Når vi nå kan åpne for treningsgrupper og fritidsaktiviteter i Golfland gjelder følgende koronarestriksjoner:

• Treningsdeltagere må benytte inngang nede (ikke gjennom Spiseriet)
  • Alle må benytte antibac ved inngang i klubbhuset
  • Alle må bruke munnbind fra det øyeblikk man entrer klubbhuset, men munnbindet kan tas av under spill
  • Alle må holde minst én meters avstand til alle andre enn de som man spiller sammen med
  • Det er kun tillatt med tre (3) spillere per simulator

Administrasjon: 09.00-17.00 (hverdager)