"Bjella" blir i Oslo

Oslo - Aalborg CUP hadde 50-årsjubileum i 2018. Matchen ble avholdt 31.aug - 02.sep med Oslo som hjemmelag.

Den første formelle matchen i Oslo - Aalborg CUP gikk på Bogstad i 1968 og dermed var det duket for å feirer 50 års jubileum på Bogstad i år.

Som vanlig møttes vi fredag ettermiddag til en kort velkomst kl 13. Danskene overrekket capse'r med logo for våres jubileum til alle deltagere til stor applaus. Oslo tok føringen med 5,5 mot 2,5 etter fredagens foursome matcher. De fleste av match'ene gikk hele veien med unntak av Gunnar Skrautvol og Ole Martin Beck som avgjorde tidlig.

Lørdagen strålte solen på sedvanlig vis i våres arrangement, og til danskenes frustrasjon så uteble vinden. Oslo hadde med andre ord godt tak på bestball matchene og før vi var klare til å sende danskene på overraskelsestur så var stillingen 12 - 4 favør Oslo. Denne dagen var det kun ringrevene Jan Petersen og Lars Bender som fikk med seg ett solid poeng for Aalborg, mens det var Per Foseid og Christian Juell som hadde størst seiersmargin for Oslo.Aalborgmatchen nyhet1

Da det var jubileumsår så hadde det norske planlagt en overraskelse til danskene. Vi leide Holmenkollhoppet 1 time på lørdag med guide og et opphold øverst i tårnet. Full klaff med praktfullt vær, ingen tåke og vindstille. Ingen ville gå derfra, men Per Anders ventet med middagen i klubben så vi fikk loset alle til bords etterhvert. Maten smakte ypperlig og det var god stemning før søndagens singler selv om det endelig resultatet virket rimelig sikkert.

Søndag skinte solen igjen og lagenes kapteiner slo ut først ihht tradisjonen. Trygg tok en solid hjemmeseir denne gangen. Dag Wittusen og Henning Larsen fulgte opp med storeslem utover dagen. Da var det ingen tvil om at den ettertraktede Bjella blir hengende i Ankerveien det neste året. Singlene endte 9-7 i Oslo sin favør. Stillingen ble til slutt 21 -11.

Vi gleder oss allerede til 2019 hvor vi skal besøke våres nære golfvenner.

Vil du delta?

De av dere som er interessert i å være med på denne turneringen må melde deres interesse til Trygg Thu, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Deltagere fra forrige år blir spurt først, men det er alltid behov for noen nye i sammenheng med at noen melder avbud. Det er i turneringen sin interesse å fornye laget for å sikre at tradisjonen står ved lag.

mvh kaptien Trygg Thu og visekaptein Tim A. Bye

Pro Shop: Hverdager 10.00-16.00
Kafé: Stengt, åpent for leie av lokaler
Driving range: Åpen til 28. oktober