Første sommerfest i nytt hus

Hvilken ramme vi fikk rundt årets sommerfest - strålende varmt sommervær og et nytt, vakkert og innbydende klubbhus.

Tekst: Ellen Juel
Bilder: Reidun B. Dybwad

Vi var 53 vakre, festkledde damer som ble ønsket velkommen med en velkomstdrink på terrassen. Bordene var nydelig dekket med god avstand mellom hver av oss. Magnus viste igjen hvilken eminent kokk han er. Vi fikk servert en nydelig hovedrett og en frisk dessert.

Som alltid ble det premiering for turneringene som har blitt avviklet så langt i sesongen og det var mange fornøyde vinnere.

Det var en god stemning gjennom hele kvelden, og noen avsluttet med et lite glass på terrassen denne vakre sommerkvelden. Jeg takker alle for at dere bidro til at det ble en vellykket aften og at så mange tok del, både nye og gamle medlemmer.

Og igjen vil jeg bare kommentere vårt nye klubbhus. Det er vakkert og funksjonelt, med en åpen, stor og innbydende terrasse med utsyn til en golfbane som er i topp stand. Det var virkelig en fryd å arrangere fest i disse lokalene.

Turneringsinformasjon

Administrasjon: 09.00-17.00 (hverdager)