Påmelding til GC Pokalen

Sommeren er her for fullt og 10.-12. august arrangeres en av Oslo GKs mest tradisjonsrike turneringer: GC Pokalen mellom Göteborg GK og Oslo GK.

Hei Oslo GK damer!

I år er det oss på Bogstad som er vertskap for 12 flotte damer fra Göteborg, og sammen skal vi ha en hyggelig og morsom helg med mange gode matcher. Vi spiller fourball, foursome og single matcher med fullt handicap. Matchspill er kjempegøy, og vi er opptatt av å ha det hyggelig på rundene, og heier frem det beste golfspillet i hverandre.

Litt praktisk info:
Vi forsøker å huse alle spillerne hjemme hos oss, så det er fint om alle som er med har mulighet til å ha en boende hjemme hos seg.

Alle betaler kr 1.500,- i egenandel, som sammen med klubbens bidrag skal dekke alle måltidene.

Programmet starter fredag kveld med middag (hjemme hos en på laget?) etter at de svenske damene har spilt sin innspillsrunde. På middagen få alle vite hvem de skal spille med og hvem de møter i lørdagens matcher.

Lørdag spilles en fourball match før lunsj, og en foursome match etter lunsj.
Lørdag spiser vi middag i klubbhuset.
Søndag spiller alle singelmatcher før vi avslutter med lunsj og premieutdeling.

Damer i klubben med handicap 26,0 og lavere kan delta. Interesserte kan melde seg på i GolfBox. Dersom flere enn 12 melder seg på tar vi ut laget med bakgrunn i handicap og tidligere matchspill som likeverdige kriterier.

Enten du har vært med før, eller du kunne tenke deg å være med for første gang, så vil vi gjerne ha med deg som er sosial og liker matchspill. Vi forsøker også å legge opp treningsspill og et lite lagmøte en ettermiddag i forkant.

Jeg håper DU melder deg på! ?

Kristin Julie Klæboe
Kaptein