Norsk seniorgolf - noe for deg?

Alle golfspillere tilknyttet Norges Golfforbund kan bli medlem i NSG fra det året de fyller 50 år. NSG frister med spennende turneringer, sosialt felleskap og lojalitetskort.

NSG  tilbyr et innholdsrikt turneringsprogram med mange turneringer i rimelig avstand fra Oslo. Det spilles i 8 klasser etter hcp og det spilles «Slag-golf» i de individuelle turneringene. NSG har dessuten et Lojalitetskort hvor du får redusert greenfee på mange baner! Årskontingenten er kr 835.-.

Vil du delta på Lag-NM?

Oslo GK har deltatt i mange år og har et strålende damelag som har utmerket seg 1. divisjon flere ganger og i 2020 gikk de helt til topps. Laget i 2020 bestod av Jannicke Nielsen Bakken, Cathrine Schrøder, Anne Line Bakkevig og Anne-Marie Giørtz.
Er du også interessert i å delta så ønsker vi å delta med ytterligere ett eller to dame-lag i 3. devisjon i årets Lag-NM. Vi trenger 4 spillere på hvert lag. Du behøver absolutt ikke være scratchspiller for å delta, men noe erfaring fra matchspill er nok en fordel.

Turneringen spilles i år på enten Mørk GK/ Kongsberg GK.

Spilleformen er;

• Dag 1; 2 Fourball matcher
  • Dag 2; Singelmatcher hvor de tre beste resultatene teller.

Interessert og medlem av NSG? Samlet påmelding må skje medio juni.

Ta kontakt per e-post eller mobil: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. mob.: 911 92 187

Turneringsinformasjon

Administrasjon: 09.00-17.00 (hverdager)