Bli med på dametur til Portugal!

Turen går nærmere bestemt til Cascais den 31. mars til 7. april. Det blir banespill og trening med blant andre proene Johan Elgborn og Bjørn Sindre Skott.

Knappe 30 minutter vest for Lisboa ligger Cascais og Hotel Quinta da Marinha Resort. Der har man 18 hulls golfbane rett utenfor hotellet og 10 minutter til hyggelige Cascais med butikker, barer og restauranter. Oslo Gk damene og PGA Proene Johan Elgborn, Bjørn Sindre Skott får med seg en tredje trener og arrangerer en dametur med trening hit i mars/april 2022.

Golfbanen som er eid av hotellet er designet av anerkjente Robert Trent Jones Sr. Quinta da Marinha banen er populær med stor variasjon av golfhull som slingrer seg fram med Sintrafjellet på den ene siden og havet på den andre. Noen av hullene er smale i pinjeskog, noen med vann i spill og noen mer åpne der man kan spre slagene uten å havne i vanskeligheter. Banens siste hull er virkelig en utfordring med vann på både utslaget og innspillet. Heldagsgreenfee gjør at man kan spille mer etter første 18 hull hvis man ønsker.
En av dagene blir det utflukt til den eldste banen i området, Estoril Golf Club, som er fra 1929, dette er en hyggelig og ganske kort bane med relativt smale hull. Banen har blitt benyttet til Europatouren tilbake i tid og ligger 15 minutter unna hotellet.

Hotel Quinta da Marinha er et av få ordentlige golfhotell i Lisboaområdet. Hotellet ble nyrenovert i 2020. Det er et flott 5-stjerners hotell med 198 rom, alle med balkong. Man har enten utsikt mot golfbanen eller Sintra-fjellene. Hotellet har spa med innendørs- og utendørsbasseng, badstue, tyrkisk bad og mulighet for behandlinger. I restaurant Five Pines på hotellet spises frokost og de fire middagene der ½ flaske vin er inkludert.

Inkludert i prisen:

• Flyreise med TAP Air Oslo – Lisboa t/r
  • Golfbag, bagasje på flyet
  • 7 netter på Hotel Quinta da Marinha i delt dobbeltrom
  • Frokost og 4 middager m/drikke
  • 5 greenfees: 4 x Quinta da Marinha GC og 1 x Estoril GC
  • Trening med Proene Johan og Bjørn Sindre + 1 Pro
  • Rangeballer til treningene og tralle til rundene
  • Fri inngang til Spa og treningsrom
  • Transfer fra flyplassen til hotellet t/r

Pris kr 17 095,- per person, enkeltromstillegg kr 2 795,-

Mer info kontakt Golfbreaks: Christian Berg e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / tlf. 928 08 800.

For påmelding klikk HER

pdfKlikk for pdf