Slider

Banestatus mars

Teeklossene får et strøk med maling.

Varierende vær og vekslende temperaturer gir noen utfordringer på banen, men under plast- og isolasjonsdukene på greenene ser alt bra ut. 

Status overvintring

Etter en stabil desember og januar måned har vi hatt en litt mer varierende værperiode frem til nå. Det har resultert i at vi har fått noe is på de store arealene, men ikke mer enn at vi, med gode tiltak og timing, skal vi komme ut av det på en god måte. Noen vinterskader må vi nok alltid regne med uansett hvor mye forebyggende arbeid vi legger ned.

Når det gjelder greenene så ser alt fint ut under plast- og isolasjonsdukene (se bildet nedenfor). Det er stabilt, tørt og kaldt (- 1,5 til - 3 grader), noe som bidrar til forutsigbarhet. Mars har så langt vært unormalt kald og vi har fått en del snø. Denne uken har snø blitt fjernet fra enkelte faiways. For annet arbeid ligger vi litt på vent, men beredskapen er på plass når tiden er inne.

Green på Stephens corner

Forberedelser til sesongen

Ved siden av administrative oppgaver som planlegging, personalarbeid, bestilling av varer etc. har vi brukt vinterperioden godt. Maskiner og utstyr er klargjort, og diverse prosjekter som skal bidra til energibesparelser, både i driftsbygget, boligbygget og på banen, skal gjennomføres. Vanningsanlegget skal få nye pumper (se bildet nedenfor) som vil bidra til økt kapasitet og en reduksjon av strømforbruk og vanningstid på 30 prosent. Innvesteringen vil derfor fort betale seg.

Når det gjelder de igangsatte prosjektene på teestedene på hull 2, 8, 12 og 18 sist høst gjenstår det noe arbeid før disse kan ferdigstilles. Det krever blant annet en del planlegging med hensyn til logistikk på gressleveranser og vi lån av skjæreutstyr. Målet er at teestedene skal kunne åpnes i slutten av mai når røttene har fått godt nok feste.

Banestatus nyhet1

Status personal

Personalkabalen er satt for kommende sesong. I tillegg til ansettelsen vi gjennomførte før nyttår, vil noen nye hoder dukke opp blant de sesongansatte. Vi vil få en bra motivert gjeng med supplerende kvalifikasjoner som vil styrke laget ytterligere. Vi gleder oss til å bli bedre kjent og introdusere dem til vår prestasjonskultur.

Vinteren er også brukt til videre skolering gjennom deltagelse på diverse fagseminarer og gresskurs. Vi har som målsetting å ligge foran i utviklingen både på kunnskap og på leveranse av gode golfopplevelser for våre medlemmer og gjester.

Tiden går raskt frem til påske og da er det jo ikke lenge før vi møtes igjen til sesongstart.
I påvente av det ønsker jeg dere en fin avslutning på vintersesongen. Nå er det utrolig fine forhold i marka!

Vennlig hilsen John Riiber

Kontakt oss

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189


Åpningstider

Administrasjon: 
Hverdager 08-17
Golfland:
Mand.-torsd. 09-22
Fred. 09-20
Lørd./sønd.10-20
Pro Shop:
Se menyvalg Pro Shop
Spiseriet:
Se menyvalg "Spiseriet"
Driving range:
Stengt for sesongen


Slider

Kontakt oss

Åpningstider

Følg med

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189

Hverdager 08.00-17.00
Se menyvalg "Pro Shop"

Se menyvalg "Spiseriet"

Stengt for sesongen

Mand.-torsd.: 09.00-22.00
Fredag: 09.00-20.00
Lørd./sønd.: 10.00-20.00

Administrasjon:
Pro Shop:

Spiseriet:
Driving range:
Golfland:

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider